Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HyP3b0Y

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem leszünk spoileresek az első bekezdésben, mert volt gyerekszobánk, de a továbbra csak az klikkoljon, aki már látta a Homeland negyedik évados fináléját. Az évadról azért pár általánosságot elmondunk itt is: jó volt, sokkal jobb, mint a venéz kaland a harmadikban, Carrie, Saul…..
HyP3b0Y 2014.12.27 13:55:50
@gizmo266: Ahahaa, ez tényleg jó :D Főleg Dana, fizikai fájdalmat okozott néha az ostoba karaktere.
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
HyP3b0Y 2014.12.18 18:16:52
Tudják, kicsoda Ryan Tuerck? Ő az a füsttel teli, otthon-henkelő tévésztár és profi drifter, akit mindenki szeret és a világ legjobb drift videóit készíti a haverjaival, aki azért költözött az erdőbe, mert kanyargós út vezet a házáig és aki szabadidejében is autózik a saját…..
HyP3b0Y 2014.12.17 22:31:22
@Fferkó: Egyrészt biztos mindkettőről nagyon sokat tudsz, főleg az elsőről.
Másrésztre no komment.
Sírjál csak Pista, hátha nem süket fülekre talál! :)
Hosszú és rögös utat tett meg az egyik legnépszerűbb hazai autós tévéműsor (perszehogy a legnépszerűbb, de ha meg azt írjuk, akkor tuti lesz valami gyökér, aki bekommenteli, hogy elfogultak vagyunk), a Totalcar, hiszen Winklerék annak idején a TV2-n kezdték az ipart, aztán jött a…..
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
comment:com Csak folytatódik a 24? 2014.07.23 08:49:43
A TCA turnén azt bírta mondani a Fox-főnök Peter Rice, hogy Imádtam a 24 legutóbbi évadát, szerintem fantasztikus volt. Mindig is nagy rajongója voltam a sorozatnak, és az idei csavaroktól teljesen letettem a hajam, soha nem tudtam, mi fog következni. Még nem beszéltünk a…..
HyP3b0Y 2014.07.23 10:35:56
@Yooha: Pont a Chuckban (amiben Yvonne S. is főszerepet játszott) volt egy visszatekintés ami Moszkvában játszódott. Bevágtak egy képet a Budai Várról aláverve nagybetűkkel az orosz város becses nevét. Megállítottam a képet és 1-2 percig kerek szemekkel meredtem a monitorra.

Úgyhogy igen, be lehet játszani :)
Ha a 24 legutóbbi, kegyelemkenyérnek is tekinthető, félévada, a Live Another Day az első perctől kezdve olyan lett volna, mint az utolsó két rész (eltekintve a kilométerekről látszó cliffhangertől), akkor itt verném az asztalt, és toporzékolva követelném a Foxtól, hogy legyen…..
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nepperűzés és mozgókép valamint egy kellemetlen ügy lezárása. Mint a krimiben, van itt minden. Az Égéstér 113. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják…..
Azt adom! Hol a hiba? 2011.07.20 17:33:26
Küldte: D. László  ..
Küldte: F. Patrik..
HyP3b0Y 2011.04.16 18:37:50
@Nickieee: Dopler effektus :)
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
HyP3b0Y 2010.11.17 22:26:46
@- Rendi -: Jogvédett anyagot haszonszerzés céljából megosztani illegális. Ingyenes terjesztés felfogható biztonsági másolatok terjesztéseként, ezáltal elveszíti illegalitását.