Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sontix

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PCGalaxis Nem lesz sokáig... 2008.07.08 17:21:29
Van kettő rossz hír, amelyek összefüggenek az oldallal. Az egyik, hogy kettő vinyóm van. Az egyik egy kicsi, 60GB-os, amin az operációs rendszer van, és egy nagyobb, 160GB-os, melyen a gammák és felvevendő jelenetek a játékokból. Az a lényeg, hogy a 160GB-os vinyóról le kell…..
Best PC Games Sorozat Új videó 2008.05.20 16:31:40
Bevallom őszintén, a videó készültségi foka még mindig 5% alatt van, és sajnos egy darabig nem fog haladni. Elkapott valami nyavalya, betegen meg nem állok le videót-szinkront készíteni (ezt a NFSU-nál már elsütöttem, hát... többet nem fogom, az biztos).Mindenesetre nagyjából…..
Sontix 2008.05.20 19:47:24
Razengan haverom igencsak örülni fog, amikor elolvassa ezt a hírt, amely a WoW-val kapcsolatos.Történetünk olyan háromnegyed-egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor is nekem alkalmam nyílott játszani a WoW-val (egyik ismerősömnél). A játékot egy elég érdekes szerveren futtattuk, és…..
Nem igazán tudom még, mit mutassak be a SC4-es videóm második részében. Én arra gondoltam, hogy bemutatom, mi szükséges egy sikeres városhoz, illetve néhány apróságot, egy kis kisjátékokkal megspékelve.De kíváncsian várom ötleteiteket...
  Na ezt nem vártátok volna, igaz?A mellékküldetésekhez még csak annyit, hogy ha kiszállsz az autóból, vagy felrobban az autód, kezdheted az egészet elölről.Vannak még "best of" küldetések, de azokra (illetve a checkpoint-os küldetésekre) már nem maradt…..
Na, ennyit elárulok! Már másfél percet megcsináltam a videóból, így valószínűleg hamarabb ki tudom majd rakni, mint ahogy ígértem. Talán már holnap. Vagy holnapután!Áruljak el néhány részletet a következő (egyelőre még csak tervezett) videókról? Nos, lesz egy olyan játék,…..
Valaki (nem én) vette a fáradtságot, és szólt Athemilnek (a Rossz PC Juniorok egyik vezetője), hogy visszatértem. Athemil volt olyan kedves, és kirakta a F1 Challenge videót, ami nem kevesebb, mint 4,4 pontot kapott! Ez szerintem elég jó eredmény, főleg hogy tudom, miről fog szólni a…..
Tervezgetek, kombinálok, nos már előre elterveztem, mi lesz a következő két videó, és utánuk is vannak tippjeim!Az egyik egy régi ismerős lesz, a másik pedig egy (szerintem) zseniális játék, amiben gyakorlatilag nem fordulhat elő kétszer ugyanaz! Találgatni lehet. :)..
Többen is kérdeztétek, hogy honnan lehet letölteni azt a magyarítást, ami a GTA3 videóimban volt látható. Nos, én fel is töltöttem ide, szóval akit nem zavar az enyhén obszcén kifejezések indokolatlanul magas használata, illetve pár helyesírási hiba, annak jó szórakozást…..
Sontix 2008.04.14 07:06:24
Próbáltam kicsit "palikosabbra" venni a figurát, de őt lehetetlenség leutánozni...Ami kimaradt a videóból: a játék grafikája az előző részhez (F1 2002) képest nem sokat fejlődött, viszont az irányítás, a fizika és a mesterséges intelligencia annál többet! A…..
Bár a mézesmadzagot pár napja húzogatom az orrotok előtt, úgy gondoltam, miért is ne? Lassan itt az év vége, nemsokára egy hét szünetem lesz, kaptam egy másik gépet, amit tudok használni játékra is (ellentétben az előzővel, ami egy P3-as borzasztóság volt), a Powerrade FM-nél…..
2008. 01. 09. - A Best PC Games Sorozat befejeződik.A hír fogadtatása páratlan."most megölöm magamat :) ""nem rég néztem a vidóidat rohadt jók !!!! ne fejezd be :(((( ""Mindenképp folytasd mert nagyon király!"2008. 04. 08. - Új hír születik a Best PC…..