Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drxmarton

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
drxmarton 2021.01.10 15:22:33
Sziasztok,

Ez volt már?

zselehajstudio.hu/mobil.php

Hasznos a magamról rész.

Kíváncsi leszek árt-e majd az üzletnek a bennt mutatott hozzáállás.
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
drxmarton 2018.11.19 20:15:39
youtu.be/wyx6JDQCslE
Legszebb szabqdulo buli...
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
drxmarton 2018.11.18 14:31:56
@Perah: Mondjuk en Csoki helyeben is elbeszelgetnek vele, miután ordenáré módon nekiugrott Ginunak hogy "egy NÉGER faszàt szopta, csicska faszszopo"
drxmarton 2018.11.18 14:45:22
@szociál: Belevalóban volt egy jó kis rész a Szellemlacival, basszus tényleg úgy járkál mint aki ott sincs, a többiek között is úgy él, hogy rá sem néznek, nem is látják mikor ott van.

Btw a Belevaló nekem kellemes meglepetés, ha a két műsorvezetőt lenémítod, akkor kreatív és szórakoztató animációk, sok kimaradt jelenet és vizuálorgia. Győző ráadásul nem is erőlteti a telefonos meg interjús vonalat, hanem csak a kontent megy a ripacs felvezetéseivel. Mondjuk az jó volt mikor jótanácsként bevallotta, hogy rommá csalta Bea asszonyt.. :))
Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?Számomra mindenképpen mentálisan volt nehéz a játék. Ez ugyanis nem a fizikai felkészültségről szól, hanem arról, hogy miként építesz szociális kapcsolatokat, miként tudod irányítani az embereket. A család hiánya…..
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
drxmarton 2016.09.27 08:46:12
A hatodik részben már a legelején úgy belecsapunk a történésekbe, mint egyszeri fideszes kormányszóvivő a sorosgyörgyözésbe. És ha már háttérhatalom, hát jön a Viasat3 valóságügyi fregoliembere, mit fregoli, inkább duplaszárnyú ruhaszárító szett, a pattanásig feszültre gyúrt Éden Krisztián, akit…..