Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A girl has no name

20 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a tavasz, jön az utazási kedv! Ha repülőútra készülsz, jól jöhet ez az átfogó útmutató arról, hogy ➡️ hogyan válassz bőröndöt és miért figyelj oda a méretekre, valamint➡️ összehasonlítva láthatod a Ryanair és Wizzair esetében az ingyenes kézipoggyászra vonatkozó szabályokat, a kiszabható emelt…..
Néha egy kép többet mond minden szónál. - Avagy a lenti képek és gifek tökéletesen kifejezik helyetted a "Hogy vagy mostanában?" kérdésre a választ, ha épp maga alá gyűrt az élet, és nem tudod szavakba önteni az érzéseidet.   Hogy vagy?    1. Semmi különös, teljesen ura vagyok a helyzetnek!…..
Ha szoktál motivációs videókat nézni vagy olvasgatni a témában, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért nézd meg a lenti 3 videó részletet, mert ezek egész jóra sikerültek. Téged melyik üzenete fogott meg? 1. Rocky Erre a filmrészletre bizonyára sokan emlékeznek még rajtam kívül, mai napig az egyik…..
Egy dolgot már a legelején szögezzünk le: nincs azzal semmi baj, ha valaki csendes. Ez a rész most azoknak szól, akiket kifejezetten zavar a csendességük, akiknek az a gondjuk, hogy szoronganak és nem tudnak megnyílni egy társaságban, idegenek előtt zárkózottak, gátlásosak. Először is: nincs veled…..
A girl has no name 2017.01.15 22:04:46
@Void Bunkoid: Persze, igazából erre a videóban is kitér egy rövid ideig, hogy ezt természetesen nem úgy kell venni, hogy például egy interjún az a legmegfelelőbb, ha feltett lábakkal, tarkóra tett kézzel hátradőlve beszélünk magunkról. :) Ezeket inkább az adott esemény (megbeszélés, interjú, előadás stb) előtt, egyedül a tükör előtt érdemes gyakorolni pár percre, hogy már ezzel a magabiztos érzéssel menj be.
FITmind A boldog párok szokásai 2017.01.15 09:54:21
Aki azt gondolja, hogy a boldog párkapcsolat szerencse kérdése, az téved. A hosszú ideje, szerelemben és megértésben együtt élő párok odafigyelnek egymásra, és folyamatosan dolgoznak a kapcsolatukon...
A girl has no name 2017.01.15 12:53:13
   Van az úgy, amikor az ember már egy ideje figyeli az állásokat, hogy egyszer csak kiég. Egy idő után észreveszi, hogy még a kreativitást igénylő pályázatok túlnyomó része is végtelenül sablonos, egymás mellé ésszerűtlenül és átgondolatlanul pakolt szavak mind az elvárások, mind az „amit…..
A girl has no name 2016.12.15 18:23:31
@TechTraining: Igen, ezen én már inkább át is siklok. Hallottam olyanról egyébként, hogy a diplomát is, illetve az angolt is csak azért írták bele, hogy ezzel is előszűrjék a sok jelentkezőt, hogy kevesebb önéletrajz közül kelljen szelektálni...
Robert B. Cialdini a meggyőzés pszichológiájának szakembereként van számon tartva. Engem mindenképpen megnyert eddigi tevékenysége: többféle szociálpszichológiai kutatást is végzett, a személyközi befolyásolás taktikáinak elméletét a gyakorlatban is igyekezett igazolni. Ennek érdekében marketing…..
Az élet nehéz leckéket tud adni olykor, mi pedig csak ott állunk azon őrlődve, hogy a kudarcainkról mi tehetünk vagy a körülmények balszerencsés áldozatai lettünk? A valóság az, hogy az élet velejárója és felesleges sokáig tépelődnünk rajta. A legjobb, amit tehetünk, ha levonjuk a tanulságot, mivel…..
A hűvös őszi estéken jól esik elkortyolni egy forró italt a takaróba burkolózva a lakásban, vagy a teraszon ücsörögve egy jó beszélgetés mellett. Ha már unod a szokásos forró tea és kakaó kombinációt, mutatunk pár ötletet miképpen dobd fel őket, ami garantáltan leveszi majd a párodat is a…..
A girl has no name 2016.10.26 16:49:25
@tokenspender: Jogos kérdés. :) Az alcímben szerepel amúgy, hogy "Így nyűgözd le álmaid nőjét a hideg napokon!", ebben azt hiszem benne van a válasz a kérdésedre. Ez elsőre nem látszik valamiért, de a blog oldalán igen. :)
A girl has no name 2016.10.26 16:53:13
@Burgermeister: Nézzük pozitívan: legalább a forralt bor bejött ( fogjuk rá). :)
A girl has no name 2016.11.07 11:29:26
@TechTraining: :D Igen, utólag belátom, 1-2 pontot inkább a vállalkozó szelleműeknek kellett volna címeznem.
Elsők között teszteltük a Schwarzkopf Essence ultimate új, kaviár kivonatot tartalmazó hajmegújító termékcsaládját. Amit ígér: A kaviár luxus összetevőjével segít helyreállítani a haj szerkezetét és még az erőtlen, töredezett hajat is selymessé és erőssé teszi. Az alábbi tulajdonságok…..
Ha szeretsz kötni és vágysz valami új kihívásra, akkor próbáld ki, hogy a kötő tű helyett a kezeddel vagy az ujjaddal kötsz. Természetesen ehhez vastagabb és hosszabb fonálra  van szükség. Nagyon izgalmas dolgokat lehet megalkotni, legyen szó vastag takaróról, díszpárnáról, sálról vagy…..
A girl has no name 2016.10.25 16:33:36
Rengeteget hallani a „kocka” életstílus hátrányairól, hogy miért nem tesz jót, ha például hobbiként inkább játszik a gyerek, miért nem mozdul ki többet. „Miért nem mész inkább bulizni a barátaiddal?” – Sok kamasznak ismerős lehet a szülőktől érkező kérdés, akik sokszor csak annyit látnak ebből az…..
A girl has no name 2016.10.11 22:56:55
@Balogh Zsolt: Zseniális! :)
A girl has no name 2016.10.10 21:11:30
@Balogh Zsolt: Igaz, teljesen egyet értek! :) Lányként nem vagyok túlságosan elmélyülve olyan sok játék műfajában, csak azt ismerem jobban, ami személy szerint megfog , de a "tapasztaltaktól" tudom, hogy még jobban is lehetne boncolgatni a témát, akár példákkal és típusokkal is alátámasztva. Így belegondolva szuper ötlet, csak nincs kellően átfogó játékismeretem. :)
Mindig is szerettem az emberek történeteit hallgatni, olvasgatni. Azok mégiscsak érdekesebbek, hitelesebbek, mintha például életvezetési tanácsokról olvasnánk, amiben minden tökéletesen le van írva számunkra, vagy amikor külső elvárások befolyásolnak bennünket, hogy miről miképpen kellene…..
Szeretnél valami újat belevinni a hajviseletedbe, de nincs kimondottan ügyes kezed a nehezebb frizurák elkészítéséhez? Nem baj, ha nem vagy éppen egy zseniális hajszobrász, már akár egy fonott tinccsel is fel tudod dobni a frizurádat. Nem hiszed? Nézd meg a képeket: ..
Volt már veled olyan, hogy megéltél egy helyzetet és egyszerűen idegennek érezted az egészet, annyira nem éreztél semmit abban a pillanatban, mintha te magad ott sem lettél volna, csak testben? Szituációk, amik egyszerűen csak megtörténnek velünk, amikor hirtelen annyira másképp látunk mindent: a…..
Az egészségügyi pálya egy gyönyörű hivatás. Ide elengedhetetlen az elhivatottság. Sok örömet, elégedettséget tud adni a tudat, hogy fontos munkát végzel, ugyanakkor nem mindenki alkalmas rá: rengeteg türelem kell hozzá és lelkileg, idegileg is nagyon megterhelő tud lenni. Sokszor a betegek is meg…..
A munkánk során gyakran próbálunk befolyásolni másokat, legyen az akár tudatosan vagy tudattalanul.Ez valójában már az önéletrajz beadásánál, a jelentkezésnél elkezdődött, az interjún is próbáljuk a legjobb képet adni magunkról, ha pedig elnyerjük az állást ez tovább folytatódik. Gondoljunk csak…..
A girl has no name 2016.07.24 14:04:02
@firg_firg: Igen, személy szerint ezt én is hasonlóképp élem meg. :) Akár ha ügyfél hív és így indít, már előre mosolygok, mert tudom, hogy vélhetően valami problémával keres most fel, vagy lesz egy szívélyes kérése. Bár volt, hogy ennek ellenére, hogy a nevemmel kezdte a beszélgetést és reflexből már a hátamon is felállt a szőr ahányszor elismételte, egész kellemeset beszélgettünk végül.
A jó oldala, hogy mivel ismered ezt a módszert, ilyenkor tudatában vagy már az elejétől, hogy most a másik hatni akar rád és előre felkészült vagy, hogy hogyan válaszolj majd.
Íme a leggyakrabban használt szakítós dumák. Kinek mennyi ismerős?     Szakítsunk, jó? Szeretlek, de nem vagyok már beléd szerelmes...
Sajnos eljött az a pillanat, amit nagyon sajnálok. Befejezem az írást, befejezem a blogot. Új utat kell keresnem, új utat kell találnom a magam részére. Talán meglelem, talán nem, de mindenképpen más hozzáállást kell tanusítanom bizonyos helyzetekhez. Egy teljesen új felfogást kell kialakítanom, ami…..
"Fater, tudod mi a szerelem? -Na mi? -Mikor összeszorul a szíved, elakad a lélegzeted, elszédülsz és a földbe gyökerezik a lábad, lever a víz, és úgy érzed, most azonnal el fogsz ájulni. -Hát igen. Ezt 40 alatt szerelemnek hívják, 40 fölött pedig hátsó fali infarktusnak." Történt egyszer, hogy…..
Manapság nehéz jó munkahelyet találni. Mit jót? Már nem is jót akar az ember, hanem csak kevésbé rosszat vagy legalább azt, hogy csak egy fokkal közelítse meg azt a szintet, amikor nem az ereit akarja felvagdosni, ha csak rá gondol, hogy be kell mennie.  Egy rossz munkahely eléggé meg tudja…..
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
Ha régóta dolgoztál már és nincs még meg az új munkahely, az első 1-2 hét chill még jól is esik: pihenhetsz, nézhetsz filmeket, el tudsz menni olyan helyekre, ahová szerettél volna, de eddig nem volt időd napközben. Aztán kezdődik a jelentkezések időszaka: Fontos, hogy számolj egy reális idővel,…..