Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabiRamone

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz fórum Morricone halálára 2020.07.06 22:54:28
A Facebookon bóklászva egy szép emlékezésre, azzal kapcsolatos kommentekre találtam:,,Kissé nagyot hallott. (Ki gondolta volna róla?) Gyerekkorában orvosnak készült, egész életében a Rómának drukkolt, egyszer sakkozott Lékó Péterrel és 70 éven át ugyanazt a nőt szerette. Azt az egyetlenegyet...…..
A kémekről alkotott kép örökre megváltozott, amikor James Bond feltűnt a mozivásznon. A popkultúrába is egyből beépült 007-es ügynök egy fényűző világban élt, ahol egyik karjában egy szexbombát, a másikban egy Walter PPK-t szorongatva nagystílűen hajtotta végre éppen aktuális küldetését. Tette…..
Nincs felemelőbb dolog egy jó testvéri viszonynál. Akármit teszünk és csinálunk, ők lesznek azok, akik a legközelebb állnak hozzánk és ha úgy van, kihúznak a csávából. De mi van akkor, ha a tesók között nem csak egy fekete bárány akad, hanem akár ketten, hárman is a…..
SzabiRamone 2017.01.24 11:04:54
Hétköznapi életvitelünk leginkább általános viszontagságai közé tartozik külsőnk, és a rajta eszközölendő változtatások, amelyekből mindig akad jó pár, hiszen nemigen látott még olyan embert a világ, aki teste minden egyes porcikájával teljesen elégedett. Egyszer épp le…..
SzabiRamone 2017.01.24 10:25:17
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
Kényes kérdés, hogy mit jelent a fogalom: "rossz album". Hiszen minden vélemény szubjektív, mindenki máshogy ítéli meg a kedvenceit, sőt, lazán elképzelhető az is, hogy pont azért, mivel annyira szereti valaki valamelyik bandát, képes annyira kritikusan kezelni a munkásságát, hogy lazán megmondja:…..
Biztosan nem vagyok egyedül azzal, hogy bizonyos szokások és megnyilvánulások halálra idegesítenek, amikor jártamban - keltemben tapasztalom másoktól. Főleg így nyáron gyakori, hogy az ember "belefut" kellemetlen emberekbe, hiszen mindenki nyüzsög, szabin van, nyaral, az utcákat járja, strandol,…..
Már mindenki betéve tudja, hogy 1996 után második alkalommal is Magyarországra látogat a funk-rock koronázatlan királya, a Red Hot Chili Peppers. Habár az utóbbi időben már kevésbé vad a zenéjük, sőt, inkább a populárisabb vonalat lőtték be magunknak Anthony Kiedisék (50 felett…..