Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilviatoth

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem egy idő után a lány sem értette, ki kivel van. Kedves Szakítósblog! Egy gimis szakításom történetét szeretném megírni. A szereplők: Patrik 17 éves, évfolyamtársam, Jani 19 éves egyetemista és én 16 éves naív kiscsaj. A történet ott kezdődött, hogy bele voltam…..
szilviatoth 2009.05.13 12:52:08
@FlyByWire: Hat en utananeztem, es en nem ezt talaltam, de akkor lehet, mert nem szeretek hulyesegeket mondani amig nem vagyok biztos, de ha Te meg nalam is biztosabb vagy, akkor megkovetlek, es koszonom, majd igyekszem, hogy mostantol ne zavarjon:).

Mindenesetre ezek utan vegigolvastam a tortenetet, de jajj, mennyire nem kellett volna...
 Mert lehet szépen is csinálni ezt. A világ legtökéletesebb szakítása! Nem is hiszitek talán de létezik. Nem kell hogy az ex mindig rohadt disznó legyen aki összetörte a szívemet! Lehet hogy egy idő után mindkét fél rájön hogy megváltozott , az életben más céljai vannak…..
szilviatoth 2009.04.15 20:46:43
 A haverja kiszemelt hölgyeményéből lett barátnő, majd jött a baj, ahogy az lenni szokott. Kedves szakítósok! Az én történetem sem egyszerű, mint ahogy az itt jelenlévők nagy többsége. Elkezdhetném Ádámtól és Évától, de soha nem érne véget a történet. Mindíg is…..
Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..