Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbestia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első nap a suliban. Valamiért a szülők azt hiszik, hogy a srácokat izgalommal tölti el ez a nap, az én emlékeim szerint inkább az undor a jellemző – vedd a hétfő reggelt és szorozd be százzal. A Cohen-konyhában is azt kérdezik a fiúktól, izgulnak-e, de ők csak arcokat…..
A túl hosszúra nyúlt hatásszünet előtt (amiért elnézést kérek) ott hagytuk abba, hogy hőseink egy tijuanai sikátorban próbálják életre kelteni Marissát, egy viccesnek induló, de aztán drámába torkolló kiruccanás végén. Jimmy Cooper véletlenül szájjal előre belecsúszott…..
Ott tartottunk, hogy Jimmy Cooper titka napvilágra került, és ettől Marissa sem túl boldog, de az élet nem áll meg Ryan és Seth számára, ütős zenei aláfestéssel kiruccannak a mólóra és degeszre zabálják magukat homárral. Seth biztatja Ryant, hogy nyomuljon Marissánál kicsit…..
Ott hagytuk abba, hogy Ryan marad, az anyja elhúzott, Summer felfigyelt Sethre, Sandy és Kirsten kibékültek, csupa öröm és boldogság, mehetnénk is haza, csak éppen van még hátra 24 epizód az évadból. Rögtön történelmi eseménnyel nyitjuk ezt a részt: Ryan először nyomja le…..