Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ra0k

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agyelszívás évek óta komoly gondot jelent az Európai Unión belül (elsősorban persze a 2004-ben csatlakozott országoknak, de másoknak is). Különösen problémás a fiataloké, amire egy, a napokban közreadott kifejezetten érdekes adatsor is rávilágít. Egyetlen ábra, ami nagyon sokat elárul...
Sziasztok! Az alábbiakban egy egyszerű konzolos (console) alkalmazás általános felépítését fogjuk implementálni.Egy tipikus konzolos programnak rendelkeznie kell adatbakérés és adatkiírás funkciókkal, ahol jellemzően a beolvasás billentyűzetről vagy egy fájlból történik, míg a kiírás a képernyőre…..
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy hogyan lesz az assembly kódunkból futtatható állomány, gépi kód. A 21. században remélhetőleg már mindenki számára egyértelmű, hogy a számítógép kettes számrendszerben dolgozik, binárisban, egyszerűség kedvéért 0-ban és 1-ben. Minden ami a…..
Sziasztok!Pár hete kedvet kaptam mélyre merülni az assembly nyelvben leginkább abból a célból, hogy mélységeiben megismerjem a számítógép és az operációs rendszerek működését. Belevetettem magam az interneten elérhető magyar irodalomba a témában, de elkeserítő volt az amit találtam. Arra jó volt,…..
Ra0k 2016.12.26 22:18:37
@Indiecrawford: Köszi, igyekszek :)