Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lamerdog

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Üdv. Máté elkezdte a régebbi, még nem HD-HQ videók feliratozátás áttenni a HD minőségű videókra. Ha van erre igény, akkor folytatni fogja a munkát. Szerintetek szükség van rá? Válaszokat kommentben várom. Köszönöm.   ..
Lamerdog 2015.08.21 08:52:36
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..
Lamerdog 2015.06.11 23:21:00
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Igen, jól látjátok, elkészült végre a 8. évad záróvideója, ami jó sokáig tartott, és sajnos így sem lett "teljes" hiszen Medencetisztítóékat is szerettük volna szerepeltetni egy rövidebb epizód erejéig, de azzal alig haladtunk, és nem akartuk tovább húzni a dolgot, úgyhogy…..
Lamerdog 2014.09.03 07:06:55
Azt hiszem, elkészült az eddigi leghosszabb Baaad Movies bemutató. Ezúttal egy színvonalasabb filmről fogok beszélni, a 2013-ban készült Halálos szerelem ugyanis nem egy borzalmasan rossz alkotás, de a rengeteg apró - néhol nem is olyan apró - hiba nagyon lerontja. Ha a videó…..
Alig vártátok, hogy végre láthassátok a Nagy Ronda Fikát! Hát íme! Nem lesz benne köszönet!   ..
Lamerdog 2014.07.07 20:32:45
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
Jobbegyenes Roy és Mátyás 2014.05.05 19:31:58
„Zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk!” – írta egykoron II. Lajos királyunk Rómába pár hónappal a mohácsi vész előtt. S mi, maroknyian megmaradt magyarországi demokraták, ugyanígy kiáltunk most Brüsszel, Washington, London, és a világ minden civilizációs központja felé. Mert oly…..
Elégetik.Kidobják.Kampányolnak vele. ..
Jobbegyenes Vissza a valóságba 2014.04.08 14:41:04
A vasárnap éjjeli eredményváró ünnepi/gyászsörözésből lassan józanodva a hét legfontosabb feladata az lesz, hogy minden hazai politikai erő átgondolja a választási eredmény tanulságait és döntsön arról, hogyan tovább. A legkönnyebb helyzetben - legalábbis egyelőre és…..
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Lamerdog 2014.03.12 05:32:35
@algi80: Én még mindig nem hiszem el, hogy vannak akik konkrétan elhiszik, hogy a Jobbik cigányokat és zsidókat üldözne!

Én már évek óta tagja vagyok a pártnak és jó kapcsolatban állok több vezető politikusával is.
Ezek az emberek nem tennének semmi kirekesztőt ha hatalomra jutnának.

Egyébként a közvéleménykutatások szerint erősödik a Jobbik.
Lamerdog 2014.03.13 18:38:29
@algi80: Elvakult vagy!
Miért ennyire érzékeny dolog számodra ez a piti ELTE-BTK hök téma? Ez az egész botrány csak arra kellett, hogy a liberálisok üljenek hatalomba a hökön belül.
Szávayval személyesen is beszélgettem az ügyről és azokat a listákat ellopták és módosítva tették közzé. Szimpla rágalomhadjárat volt az egész!

Miért a Jobbik a hibás azért mert vidéken a bűnöző emberek aránya magasan cigány származású? Elnézést, hogy ki mondjuk az igazságot!
Mikor vertek meg gárdisták valaha is bárkit? Arra jók voltak, hogy árvíz idején pakolják a zsákokat? Akkor jó fiúk voltak amikor tavaly márciusi hóviharban lapátolták ki a kocsikat?
Persze a Tv nem mútatja be, így akkor már meg sem történt...

Izrael államfője kijelentette, hogy fel kívánják vásárolni magyarországot!
Ennek érdekében indítványoztuk, hogy legyen kötelező nyilatkoznia az Országgyűlési képviselőknek és a kormány tagjainak, hogy milyen állampolgársággal rendelkeznek még a magyaron kívűl. Akár nemzetbiztonsági kockázat is felmerülhet bizonyos ügyekkel kapcsolatban.
Egyébként az USA-ban a képviselöknek nem csak állampolgárságukról, de még a vallásukról is nyilatkozniuk kell.
Sőt, Izraelben nem lehet képviselő az aki több ország polgára.
Szintén személyesen beszéltem Gyöngyösi Mártonnal a vele kapcsolatos esetről és azt mondta, hogy egy szomorú nyelvbotlás történt a részéről! Az eset után nyilvánosan is elnézést kért, de ettől nem hátráltunk meg a téma kapcsán.

A "meleg" témánál eggyértelmű az álláspontunk: Mindenki rendezze ezt a témát négy fal között!
Nem kell szétkürtölni a világban, hogy milyen büszke vagy a másságodra, mert szerintünk ez privát téma.

A Jobbik se tökéletes!
15.000 tagból könnyen lehetne találni bármilyen pártban hülyéket.
A vezetőség részéről soha nem volt még arra pálda, hogy bárkit is bármiféle erőszakos cselekményre buzdítottak volna!

Szerencsére egyre több ember látja be, hogy nem vagyunk se nyilasok se nácik és így erősödésnek indultunk.

Egyébként nekünk az alfahir.hu a híroldalunk és nem a kuruc.info!
Lamerdog 2014.03.14 05:45:22
@freddyD: Nem tudom, hogy emlékszel e a "Bécsben nyithatsz majd cukrászdát" szövegre.
Sajnos én nem ismerek senkit aki hasonlót tudott volna véghezvinni.
Az EU alapíto tagállamainak létkérdése, hogy a kevésbé fejlett gazdasággal rendelkező országokra legyen ráhatása, ugyani mi stabilizáljuk az ő gazdaságukat a német és francia cégeken keresztűl.

Az EU-s "támogatásokat" persze nem adják ingyen és arról már ne is beszéljünk, hogy sokszor milyen aránytalan azok felhasználása is. Jászárokszálláson is omladozik az ovoda fala, de a buszmegálló fel van újítva és giga nagy táblával hírdetve, hogy "EU-s pénzből fejlődik a Jászság"...
A Minizsenik sorozat érdekessége, hogy mindkét része szerepel az IMDb 100 legrosszabb filmje listáján. Az előző évadban bemutatásra került a második epizód, és, mint az várható volt, az első résszel kapcsolatban is bőven lesz miről beszélni. ..
Szörnyűlködve olvastam tegnap reggel a hírt, miszerint a kaposvári egyetem rektora utasításban szabályozta az egyetem hallgatóinak öltözködését, megjelenését.  Felháborító, hogy mi megy a XXI. században. Ide jutott a Hoffmann-Orbán páros által szétrombolt…..
És akkor elérkezett a pillanat, amelyre mind vártunk! (jajj, ne ilyen teátrálisan, könyörgöm!!!) Mostanra gondolom legtöbben végighallgattátok a véleményünket a beérkezett pályaművekről, amiket - függetlenül attól, hogy mennyire méltattuk őket - nagyon köszönünk…..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Boldog 5. Születésnapot Baaad Movies!!! Ahogy azt már itt-ott emlegettem (például a Kérdezz-Felelek kapcsán), a Mátrix: Újratöltve - videómmal ma már abszolút nem vagyok elégedett, mert összecsapott és átgondolatlan munka, amiből éppen a lényeg hiányzik. Ezért aztán…..
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
Olvasónk tanulságos beszámolója a Hallgatói Hálózat tegnapi - és ma is folytatódó - egyetemi blokádjáról, és a lépten-nyomon "demokráciát" követelő szervezet nem éppen demokratikus módszereiről.  A minap leckét kaptunk demokráciából. De nem ám akármilyet: a…..
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Dancsó Peti "Azok a 90-es évek" szériájába kaptam meghívót, ami persze mókás elfoglaltság volt :) A dramaturgiát ott helyben találtuk ki, egész jó lett :) A játékmenet meg természetesen improvizált volt. Én nem tudtam, mi vár rám, sosem volt ilyen konzolom ..
Sajnos technikai problémák miatt a videó hangja nem lett tökéletes, és az indavideónak hála a képek is teljesen összefolytak. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, de remélem így is élvezhető lesz a videó. ..