Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bionomland

34 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis történelem: Az illóolajokat régóta alkalmazzák, néha elfeledték, aztán ismét elővették. Ehhez kivonatolok itt egy rövid történelmi áttekintést adni: - Egyiptom (i.e.4500): balzsamozás, szépségápolás, masszázs, gyógyítás - Kína (i.e. 2700): Nagy…..
A programmal, egy méregtelenítési folyamat indul el, így teljesen természetes, hogy az első 1-3 hétben esetleg gyengébbnek, erőtlennek érezzük magunkat. Intenzív izzadás előfordulhat, ezért fontos a lúgos fürdő/lábfürdő alkalmazása.A méregtelenítés sorrendje:Ásványianyag,…..
3. Levendula - Levendula officinalis Származás: Dél-Franciaország, Olaszország, Dalmácia, Anglia, Tasmánia Felhasznált rész: a növény virágja Elõállítási módszer: lepárlás Nevének eredete: latin (lavare=mosni)   A levendulaolaj hatásai: altató, antiallergén,…..
Dotarliśmy do kamienia milowego w historii wschodnioeuropejskiej Neways. Ogromnie się cieszymy, że dniem 1 października 2008 roku otworzyliśmy drogę dla Neways Prelaunch w regionie rumuńskim, polskim i słowackim. Jedno z dziesięciu największych na świecie przedsiębiorstw Network…..
Am ajuns la o piatră de cotitură în istoria est-europeană a istoriei Neways. Pentru noi este o bucurie mare că de la 1. octombrie lansăm şi în spaţiul român, polonez şi slovac Neways Prelaunch. Una dintre primele zece mari firme de Network Marketing (MLM) - NEWAYS INTERNATIONAL –…..
A betegségeket az egyszerűség kedvéért ABC-sorrendben tárgyaljuk, így később Olvasóink könnyebben visszakereshetik azokat. A természetes gyógymód nemcsak a régóta fennálló, krónikus betegségekben alkalmazható, hanem a mindennapok egyszerűbbnek tűnő, heveny…..
11. Ánizsolaj - Pimpinella anisum Származás: Földközi tenger térsége Felhasznált rész: összezúzott magokból Előállítási módszer: vízgőz desztilláció   Az Ánizsolaj hatásai: alkohol ízesítõ, bõrnyugtató, csuklás, élénkítõ, élõsdi pusztító,…..
9. Eukaliptusz - Eucalyptus globulus Származás: Ausztrália, Földközi tenger térsége, Tasmánia Felhasznált rész: a növény levelei Elõállítási módszer: desztilláció   Az eukaliptuszolaj hatásai: általános erõsítõ, baktériumölõ, dezodoráló, élõsdi pusztító,…..
9. Jázmin - Jasminus officinalis Származás: Földközi tenger térsége, Franciaország, India, Kína Felhasznált rész: a növény virágja Elõállítási módszer: alkohollal vonják ki   A jázminolaj hatásai: általános erõsítõ, fájdalomcsillapító, fertõtlenítõ,…..
1. Citromolaj - Citrus limon Származási helye: Elő-India, Szicília Felhasznált rész: a gyümölcs héja Előállítási módszer: sajtolás A citromolaj hatásai: Agyműködést serkentő, baktériumölő, élénkítő, élősdi pusztító, érfal-erősítő, általános erősítő,…..
A programmal, egy méregtelenítési folyamat indul el, így teljesen természetes, hogy az első 1-3 hétben esetleg gyengébbnek, erőtlennek érezzük magunkat. Intenzív izzadás előfordulhat, ezért fontos a lúgos fürdő/lábfürdő alkalmazása.A méregtelenítés sorrendje:Ásványianyag,…..
Vigyünk egy kis színt is az ételekbe. Látni kellett volna a családom kerekre nyílt szemét a lila rizs láttán. De még inkább, amikor megkóstólták. Gyorsan zsebre is vágtam az összes elismerést, gratulációt. :)A kertben gyomlálás közben megmarkoltam a céklát is, és kihúztam.…..
Előre jelzem, a családom fele húsevő népség, ennek ellenére még repetát is kértek a hús nélküli ételből.Mángoldos tarhonya, alma kompóttal: (elkészítési idő 20 perc)A kompótot célszerű először elkészíteni, mert akkor meghűl egy kicsit.Hozzávalók:4 fő részére:1 fej…..
A családom legnagyobb örömére én magam is hozzáfogtam a párolós modszerrel készült étkek elkészítéséhez, és a legnagyobb csodálkozásomra jóízüen meg is ették, én pedig nem győzrem bezsebelni a rengeteg elismerő szót, dícséretet. Nagyon boldog voltam, mert 20 perc alatt…..
A feng shui konyha az alacsony zsírtartalmú, de tápláló zöldségekre és gyümölcsökre épül.   Kínában a feng shui táplálkozás rendszeres testmozgással párosítva legalább olyan gyakori, mint nálunk a gyorséttermek és a televíziózás kettôse. A kínaiak az…..
Sok szeretettel: Hurai Ági..
A haj és a bőr egészsége nagyon fontos. Sajnos a kereskedelemben kapható hajsamponok a fejbőr elhalt hámrétegét, nem hogy fellazítanák és eltávolítanák, hanem éppen az ellenkezőjét teszik, visszaragasztják a fejbőrre, hogy ne legyen korpás a fejbőr. A hajszálakon, a…..
Ha megbomlik a sav-bázis egyensúly, a szervezet elsavasodik, amit a nyomelemk állítanak vissza. Sajnos 20 év alatt drasztikusan csökkent a növények tápértéke pl:alma                 c vitamin…..
TECHNIKAI FÖLÉNY A MOTORRENDSZEREK ÁPOLÁSÁBANROIL GOLDA világon egyedülálló termék, amely az Egyesült Államok és Ausztrália meghódítását követõen megérkezett Európába is! Motorok és gépek számára Elképesztõ eredmények elérésére képes. Olajhoz addíciós anyagként…..
Fitt & vitál termékcsaládÚj energia egy aktív és egészséges életstílushoz A Fit & Vital termékek ideálisak mindazok számára, akik szeretnek sportolni, vagy csak aktívabban szeretnének helytállni a mindennapokban. E termékcsalád annak megvalósításához nyújt…..
HATÉKONY TESTSÚLYCSÖKKENTÉSEgészséges támogatás az ideális testsúly eléréséhezA Prothin olyan táplálék-kiegészítõ termék, amely a táplálkozási szokások megváltozása esetén (pl. fogyókúra) optimális támogatást biztosít a szervezetnek. A táplálékot GMO-mentes…..
VÉDELEM ÉS ÁPOLÁS NAPOZÁS KÖZBENMinden percben gondtalanul élvezheti a napsütést Napjainkban az érzékeny bõr embereknek oda kell figyelniük bõrük egészségére napozás közben. A Neways napozó-termékei biztonságot nyújtanak napozás közben, ugyanis megakadályozzák,…..
A MEGFELELÕ LÉPÉS A MODERN SZÁJÁPOLÁSHOZBiztonságos szájhigiénia mellékhatások nélkül A Neways fogápolási rendszere hatékony és élenjáró utat kínál a szájápolás terén. Termékeink nem tartalmaznak alkoholt, Sodium Laurylt sem fluoridot. A Neways szájápolási…..