Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CreppyGastroBusiness

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amerikai nagyágyúknak tartott előadást a miskolci palacsintás vállalkozó Barack Obama elnök és az Amerikai Egyesült Államok kormányzatának kezdeményezésére 2016-ban első alkalommal szerveztek olyan programot, amely az amerikai és európai innovatív vállalkozókat kívánja összekötni. Magyarországot…..
A FRANCHISE EREJE - avagy csatlakozni egy bevált rendszerhez, vagy egyedül próbálkozni? Egyre több vállalkozó felismeri a franchise jellegű vállalkozásokban rejlő előnyöket, azonban sokan nem tudják, hogy…..
Oszlánczi Réka: Idén tovább bővül a Creppy Franchise System Túrós palacsinta? Hortobágyi húsos palacsinta? Hát persze, ismerjük mindannyian. Hogy lehet sok más is, ami palacsinta? Tényleg? Mit szólnak…..
Étteremből megvalósult álom - Ki van a palacsintamámor mögött? Oszlánczi Réka, étterem tulajdonos, franchise alapító Megharcolt azért, ahol most tart,szívesen ad tanácsot az indulóknak.…..
Franchise – a misztikus üzlet egyszerűen a Creppyvel Adott egy kipróbált, és bizonyított üzemeltetési rendszer /Know-how/. Egy jól ismert, védett márkanév /Creppy Brand/. Mindebből létrejött egy…..
Franchise rendszerben terjeszkedik a Creppy Védett magyar márkanév lett a miskolci Creppy, amely a palacsintát kreatív módon újraértelmezve beemelte a gasztronómiai választékba. Rövid idő alatt sikeres lett az erre alapított családi vállalkozás, amely októberben ünnepelte alapításának 9.…..
Hab a palacsintán Ma már külföldről is érkeznek vendégek a különleges hangulatú miskolci „pincevilág” kapujában található Creppy Palacsintaházba. A fiatal tulajdonos, Oszlánczi…..
Mi a vendéglátás? Napjaink felgyorsult világában egész napos rohanás, intézkedés, megfelelés számos helyen és szerepben: mert a főnök kéri a beszámolót, a gyerekkel…..
Boldog 9. születésnapot Creppy PalacsintaHáz! 9 év! Ennyi idő telt el, mióta először lenyomtuk a kék bejárati ajtó kilincsét, kihúztuk a nagykaput, és elindult egy akkor még bizonytalan, merész…..
A jó ötlet a konyhában hever Kerek, lapos, általában csavarják, de van, mikor négyszögletűre hajtják. Főként édesen esszük, ez alól talán csak a jól ismert hortobágyi húsos változat a kivétel. Tulajdonképpen ennyi a magyar gasztronómiában a palacsinta története. Oszlánczi Réka azonban meglátta a…..
Én is nap, mint nap szembe kerülök mindenféle problémával, azonban bármilyen nehéz is, ezeknek az akadályoknak mind mind üzenete van! Minek is kellene ma Magyarországon válallkozni? - teszik fel olyan sokan ezt a…..
CreppyGastroBusiness TOP 50 sikeres 2015.09.27 22:00:39
A jövő reménysége Oszlánczi Réka a Creppy Franchise palacsintabirodalom tulajdonosa húsz évesen már saját vállalkozást üzemeltetett. Miskolcon született, 1983. október 7-én. A Creppy PalacsintaHáz Étterem alapító tulajdonosa, a Creppy Frenchise System megalkotója és üzemeltetője. Gimnáziumi…..