Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sofn

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ilyen sem volt még, de például olyan sem, hogy rizsszemekkel szárítottam volna ki a billentyűzetemet, és mégis lett az is, szóval, itt van ez a poszt, amiben simán, gátlások és gond nélkül lehet kommentelni az amerikaifutball-bajnokságg döntőjét, amit a Baltimore-i hollók és…..
sofn 2013.02.04 00:01:33
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
zoli voltam Gumicukor 2011.04.29 06:31:00
Ha valaha fontos ember leszek, amolyan "ügyeket eldöntő" meg intézkedő faszi, akkor minden szorító, égető gond dacára ezt venném legelőre. A gumicukor-ügyet. Nem vicc. Van ugyanis egy olyan, nyilván naiv, leegyszerűsítő, okkultista magyarázatom a bajainkra, hogy…..
sofn 2011.04.29 16:37:12
@VaTi: Teljesen igazad van:) De azért valljuk be, hogy ez a hozzáállás a mai világban furcsa. Nem ezekre a reakciókra számítanak az emberek, mondjuk egy reggeli csúcsban a metrón, boltban, zebrán...stb.
Zacskó gumicukrot mindenkinek, bár szerintem sajnos inkább nagy százalékban csak kivernék az ember kezéből, és nem a gyermeki feszültségoldó szándékot értékelnék benne.
zoli voltam Születésnapodra 2011.04.26 12:47:00
Vesztes meccs akár csak megpróbálni is, mert tőled tanulom az egészet. Veled jöttek a szertartások, a leülés, az egymás felé fordulás. A csomagbontás izgalma, és a várakozás, ahogy szívod magadba a másik örömét, mert kapott tőled valamit.  Még leírni se tudom azt, amit…..
Úgy van az, hogy csőstül, csapatban, vérszagra, a kurva anyját. Mert először felemelik a közös költséget a most épp üres, tehát csakis általam finanszírozott blahás garzonomban, majd jön a szintén megemelt gázszámla ugyanoda, aztán a frankhitel miatt szól a bank, hogy többet…..
zoli voltam Fontos üzenet 2. 2011.02.16 11:35:00
Kis csúszással, de elindultak a februári levelek.Nézd meg a címet, amit a blog.hu-s nickedhez használsz, és szólj, ha nem kaptál tőlem levelet, pedig szerinted kéne.z ..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
Szerencsétlen József csak dolgozott a tüdőrákján, erre a szeme láttára elcsap egy renitens öregurat egy szintén szabálytalan, a sebességét nem megfelelően megválasztó sofőr. Tény, hogy nem egy eseménytelen cigiszünet volt, de azért az ember nem szeret ilyet látni. Azért…..
Szegénység blog Sodor az ár 2008.11.18 12:00:00
Kommentelők: ez már nem a régi Szegénység blog. Most ez van, ez jön ki belőlem. Rendszerint évek hosszú munkájával felépítek egy elképzelést saját magamról, saját magamnak. Aztán történik valami zavarbaejtő, odasodor az élet valaki mellé, akire nem számítottam, vagy…..
Szegénység blog Találka 2008.11.18 10:00:00
Sonki feldobta:Mondjuk november 27-én, csütörtökön este 19:00-tól a Szimpla kertben? Én meg elkondolkoztam rajta, hogyha csak SZF-ként mutatkozom be, akkor ugye nem fedtem fel az inkognitómat? Kivéve, ha eljön valaki, akit véletlenül személyesen is ismerek. De akkor meg bemondom, hogy…..
Nem tudom, mikortól válik rutinná a közlekedés itt Pesten, de egyelőre kényszeresen figyelem a metróban a táblákat. Egyszer sikerült annyira elbambulnom, hogy egy megállóval tovább mentem, mint kellett volna.Este hazafelé meg a buszon - hát persze, hogy nagy csomagokkal - a sofőr…..
Szegénység blog Eladtam a lelkem 2008.11.07 10:00:00
Közeli és távoli ismerőseim szemében (nem a barátok szemében) a Budapestre költözésem egyenlő azzal, hogy eladtam a lelkem az ördögnek. Úgy néznek rám, mint kotlós a piros kukoricára. Nem mondják, de látom a szemükben, hogy többé nem vagyok közéjük való, feladtam a…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, szól a szakítósblog immáron kimondott szabálya. Arról mondjuk elfelejtettünk rendelkezni, amikor valaki az ex-szel a szakítás után akar megismerkedni. Ilyet lehet? Egyáltalán hogy van az, hogy az egész világ fent van a társkereső…..
sofn 2008.10.27 14:03:51
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
Egy kétségbeesett fiú levele, aki eddig csak idióta nőkkel találkozott: az egyik napjában hetvenkétszer hívta, a másik meg minden pénteken szakított, hogy legyen búcsúszex. Üdv!Alkalmi olvasó voltam mostanáig, először írok ide. Független fickó, 35 évesen. Szóval,…..