Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamonsa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha én leszek az Önök által megválasztott alternatív elnök, akkor nem leszek automatikus golyóstoll. Dr. Tóth Zoltán vagyok. 59 éves, jogász. 25 év alatt közigazgatás minden lépcsőfokán dolgoztam. 1989-ben választási szakértőként a kormány képviseletem a Nemzeti Kerekasztal…..
kamonsa 2012.01.27 17:30:24
@2. e-képviselő: „AMIT csak párt állíthat - mint az köztudott” - hát ez az! Pontosan erre próbáltam utalni, mert azt remélem, hogy ennek a gyakorlatnak majd csak véget vetnek valahogyan a civilek. Természetesen nem tudom, miként, de az bizonyos, hogy társadalmi igény jelentkezett a gond megoldására.
kamonsa 2012.01.28 09:33:50
@2. e-képviselő: A válaszból azt a következtetést vonhattam le, hogy nem áll távol tőled a már „bevált” módszerek alkalmazása, az is lehet, hogy a nickneved igazi e-képviselőt rejt. Tekintettel arra, hogy magamat igazi civilnek gondolom, értelemszerűen nem mozgok otthonosan a politikai semmitmondás világában, viszont látom, hogy mennyire nem működik ez a régi rendszer-módszer, ezért szeretnék konkrétumokat olvasni egy lehetséges másik politikai elképzelésről. Csak annyi lenne a kérésem, hogy kevesebb allegória, de több félreérthetetlen és félremagyarázhatatlan ötlet legyen benne!