Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caesar Manfredi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Inter új mestere, Antonio Conte vereséggel mutatkozott be egykori csapata ellen, hiszen a Juventus magabiztos játékkal aratott 2:1-es győzelmet Milánóban, így átvette a vezetést a Serie A tabelláján. "Úgy gondolom, hogy legfőképpen Sensi kiesésére fizettünk rá, mert amint lement,…..
Caesar Manfredi 2019.10.07 12:00:09
Meglepően korrekt nyilatkozat! Azt gondoltam a meccs után, hogy majd az elmaradt tiziket fogja reklamálni, de most csak egy Sensi kiesése miatti mosdás fért bele...

Valószínű ő is érzékelte, hogy ha már az első félidőben kioszt a bíró 3 sárgát nekik, akkor nem biztos, hogy 11 emberrel fejezik be a meccset. Meglátásom szerint Lukakunak már a második félidőben nem befújt kezezése után nem kellett volna a pályán lennie, mivel az első félidőben nemes egyszerűséggel arcon verte De Ligt-et... Nem értettem, hogy ha valakit hátulról rántanak vissza, az hogy nem sárga??? És ebből volt vagy három szitu az első félidőben. Az meg tiszta közröhej volt, hogy a félidőben 12-2 volt a szabálytalanságok száma és nulla lappal hozták le a félidőt... Az igazság az, hogy ha a bíró korrektül osztja a lapokat, akkor valószínű könnyebb dolgunk lett volna, mert nem mertek volna sárgákkal ugrálni, taktikai faultokat elkövetni.

A zinter nem nagyon jelentett veszélyt a kapunkra, nem igazán tudtak tiszta gólhelyzetet kialakítani. Amiket ki tudtak, azt nekünk köszönhették. Vecino kapuája is egy xar lövés volt, óriási mázli lett volna, ha bement volna.

Egyébként a csapat egészen pofásan nézett ki, jól járattuk a labdát és végre a támadó harmadban is ültek a kis passzok. Ronci lesgóljánál, meg Hugi góljánál csettintettem egyet, hogy ez igen, ez már foci. Tényleg kezd látszani Sarri munkája.

Szczesny jól védett, egy passzát leszámítva, amit Pjankónak adott, hát ott égnek állt a hajam! :)
A védelem is többé kevésbé egyben volt. De Ligt simán el is fejelhette volna a tizinél a labdát, nem értem, hogy mit akart ott könyökkel... Ennek ellenére többször szépen lépett közbe. Bonu már meccsek óta elég stabilnak tűnik, néha-néha azért ő is bele-bele hibázgat, de hát emberól van ő is. A két széle egész jó olt, bár néha azért nekik is meg kellene tanulni világgá rúgni a labdát és nem a saját szögletzászlónknál szórakozni...

A középpályán Pjankó hozta a tőle elvártat, Khedira is a nagyjából észrevehetetlen játékával, Matuidi meg örök talány marad nekem... Az akarással nincs gond, de technikailag nem ez a szint. Remélem Rabiot magára talál, illetve Can is bekerül a csapatba. Egy Pjanic-Rabiot-Can középpálya tényleg jó lenne.

Elöl Berna a szaladgálásán és visszazárásain kívül semmi extrát nem mutatott sajnos. Tényleg kezdem azt hinni, hogy ő Fior szint, pedig amikor leigazoltuk azt hittem, hogy jöbb lesz. Ramsey kell nekünk oda. Ronciban nem csalódtam, ha kicsit szerencsésebb két gólja is lehetett volna. Palika jól tolta, nagyon kellett a gólja, remélem ad neki extra erőt. Hugi, meg azt tette, amit egy befejező csatárnak kell. Volt egy kapura lövése, amivel eldöntötte a meccset.

Összességében elégedett voltam a látottakkal, jó kis meccs volt!

A jövőre nézve bizakodó vagyok, jó lesz ez!

Forza Juve!
A Juventus bemutatkozott a Bajnokok Ligája csoportkörében, s így egy nehéz mérkőzéssel, az Atlético Madrid otthonában vívott ütközettel a háta mögött folytathatja a bajnoki versenyt. A következő ellenfél a Torinóba látogató Hellas Verona csapata lesz, amely eddig igencsak kiegyenlített…..
Caesar Manfredi 2019.09.21 20:22:03
@pedronegroo: Komolyan egy Berardival hasonlítod össze??? Mert most volt két jó meccse??? :D :D Az előző szezonban meg sikerült neki 35 meccsen 8 gólt lőni... Az tény, hogy sok helyzete marad ki, de azért azt is nézzük meg, hogy nem 5 méterekről hagyja ki ezeket... Berardinak egyedül a Roma elleni szabi gólja volt olyan (talán élete gólja), amit Ronaldo nem rúgot volna be. Sajnos Ronaldo az esetek többségében a 16-oson kívülről kénytelen próbalkozni, ami a középpályásaink teljes impotenciáját jelzi... De én inkább annak örülök, ha ő próbálkozik, mint Matuidi, vagy Khedira. Na tőlük lever a víz...
Caesar Manfredi 2019.09.21 23:57:08
@pedronegroo: Szerintem meg nem Ronaldo miatt szenvedünk, hanem azért, mert nincs normális középpályánk. Nincs igazán kreatív játékosunk, aki tudja szervezni a játékot. Pjanic lenne erre hivatott, de sajnos ő is kevés. Talán Ramsey-ben látok valami halvány fényt, de vannak kétségeim. Rabiot egy technikásabb iparos, Can és Bentancur ütköző középpályások, Matuidi csak futni tud, Khedira meg a szellem... Na most akkor ezektől várjuk, hogy helyzetbe hozzák a támadókat...
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
Olasz beszámolók szerint a Juventusnak sikerült komoly előrelépést tennie az álomigazolása tekintetében. A Manchester United középpályása, Paul Pogba állítólag rábólintott a visszatérésre Fabio Paratici kapcsolatfelvétele nyomán, így a felek megegyeztek a személyes feltételek vonatkozásában. A…..
A Juventus nem éppen lehengerlő teljesítmény nyújtva aratott 3:1-es diadalt Sevillában, s ezzel biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, a záró játéknapon pedig a Dinamo Zagreb ellen biztosíthatja be a csoportelsőséget.  "Gólt kaptunk az egyetlen igazi helyzetből,…..
Massimiliano Allegri a Sevilla elleni BL-találkozót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapata akár három támadóval is felállhat, és szép mérkőzésre számít a spanyolok ellen. Gonzalo Higuaín és Paulo Dybala egyaránt sérült, így a bianconero csapat számára Mario Mandžukić jelenti az…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus határozott lépésre szánta el magát az AC Milan kapustehetsége, Gianluigi Donnarumma ügyében, mert az ifjú hálóőrben a veterán Gigi Buffon méltó örökösét vélik felfedezni. A Juventus klasszisa január végén tölti be…..
Caesar Manfredi 2016.11.16 13:18:21
@Tothtihamer: Szerintem annyira nem lenne sok érte 60 millió... 2001-ben Gigi kb. 53 millióért jött hozzánk, és az 15 éve volt, nem mellesleg már akkor Gigi 23 éves volt. Ha Donnarumma tudja tartani a jelenlegi formáját, ne adj isten fejlődni is fog, akkor nem pénz érte szerintem a 60 millió. Nagy kérdés ez, mert korántsem biztos, hogy ugyanazt az utat járná be mint Gigi (persze ugyanazt nem járhatja be, mert Gigi csak egy van), lehet hogy előbb kiégne, de ha nem akkor kb. 10-15 évre meg lenne oldva a kapus poszt. 2017 nyarán le kell igazolni, hogy egy szezont lehúzzon nálunk csereként, úgy, hogy nap mint nap Gigi mellett edz, és a 2018-as VB után már ő lenne az első számú kapus, Gigi meg szépen felül a lelátóra a vezetőség közé. :)
Elképzelhető, hogy a Juventus majd megpróbálja Olaszországba csábítani a Real Madrid rutinos védőjátékosát, Pepét, amennyiben mégsem sikerül megszereznie Thiago Silvát. A 33 éves játékos ingyen igazolhatóvá válik majd a nyári átigazolási szezonban, a Tuttosport szerint…..
Caesar Manfredi 2016.10.24 17:01:51
@norbi9107: Nekem Marotta mást mondott... Mivel gyengusz a középpálya, oda télen valószínűleg Marco Tardelli fog érkezni (csak jelenleg van egy makacs húzódása, amit rendbe kell addig rakni). A sérült Dybala-t Paolo Rossi fogja helyettesíteni amíg fel nem épül (bár Marotta vele hosszabb távon tervez, így Dybala mehet 100-150 misiért a Barcába vagy a Realba). Bonucci már biztosan a City-hez fog januárban igazolni és az érte kapott pénzből feltámasztjuk Gaetano Scirea-t. Ezek Marotta fő januári tervei, azért majd rákérdezek, mit tervez jövő nyárra... :)

A viccet félretéve, nagyon csalódott lennék, ha ez az egérfejű gyökér nálunk kötne ki... Remélem elviszi Milánó kevésbé jegyzett migráns gyülekezete, ahol az első meccsén kap egy 10 meccses eltiltást...
Massimiliano Allegri számára is egyértelmű, hogy a Juventusnak jobban kell játszania a Bajnokok Ligájában, miután az Olympique Lyon ellen a második félidőben emberhátrányba kerülő torinóiak nehezen kiharcolták a három pontot idegenben. A mérkőzést Juan Cuadrado életerős lövése, valamint Gianluigi…..
Caesar Manfredi 2016.10.19 09:25:50
Caesar Manfredi 2016.10.19 09:26:37
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus komolyan érdeklődik az Atalanta középpályása, Franck Yannick Kessié iránt, aki számos klub figyelmét magára vonta idei nagyszerű teljesítményével.  Alfredo Pedulla azt is tudni véli, hogy amennyiben a Juventus nyerné a tehetség kegyeiért zajló…..
Caesar Manfredi 2016.10.12 11:16:25
@Spider81: Nigéria U17 feeling... :D :D :D
A hosszú lábadozást maga mögött tudó Claudio Marchisio számára egyre közeleg a visszatérés pillanata, s most a középpályás édesapja, Antonio Marchisio mesélt arról, fia miként vészelte át a nehéz hónapokat. "Ez volt a legcsúnyább időszak, amin a fiam valaha is átesett,…..
Caesar Manfredi 2016.10.10 13:07:31
A Juventus fiatal támadója már többször tagadta, hogy a Barcelonába igazolna, most azonban bővebben is szót ejtett arról, hogy semmi oka nincs elhagyni jelenlegi csapatát. Az argentin támadót az újságírók már többször szóba hozták a katalán sztárklubbal, s sokan Lionel Messi utódját látják benne,…..
Caesar Manfredi 2016.10.06 21:43:02
@norbi9107: Ámen!
A tegnap beszámoltunk arról, hogy Paulo Dybala a közelgő szerződéshosszabbításáról beszélt, friss hírek szerint pedig az új kontraktus értelmében a játékos bére évi 6 millióra emelkedik. Az argentin válogatott aktuális jelenleg azzal a szerződéssel rendelkezik, amely évi nettó 2,2 millió eurót…..
Caesar Manfredi 2016.10.06 10:56:25
@Rikoo: Így van! De ha már kulcsjátékos, akkor egy jó magas kivásárlási záradékot is mindenképpen rögzíteni kéne!
Caesar Manfredi 2016.10.06 17:57:29
@rockitbaby: Jogos amit írsz, persze a pénznyomtató csapatok ki fogják fizetni a kivásárlási árat, ha az mondjuk 100-150 millió körül mozog. De ha mondjuk 300 millió, azt már nem igen hiszem. Azért 2-3 world class szintű játekost tudnának igazolni. Arra lennék kíváncsi, hogy mit szólna maga Dybi a kivásárlási záradékhoz? Lehet alá sem írná a szerződést... Ha így tenne, akkor szvsz egyértelmű, hogy nem nálunk akar megöregedni. Szerintem a Barcelona nem fog százmilliókért új Messi-t igazolni, inkább ki fogják nevelni. Azért abban van rizikó, ha leigazolsz valakit 200 misiért aztán tökön rúgja magát... Azt már a szurkolók sem nyelik le olyan könnyen, mintha egy 10-20-30 milliós ígéret nem válik be. A lényeg, szerintem ha meg akarjuk tartani, magas fizut, jó bónusz konstrukciót, giga kivásárlási árat kell a szerződésben rögzíteni. Persze emellett jó csapatot kell köré rakni, hogy érezze, bármelyik szezonban megnyerheti a BL-t.
Paulo Dybala megerősítette, hogy hamarosan új szerződést írhat alá a Juventus csapatánál, illetve elhessegette az őt a Barcelona csapatával összeboronáló pletykákat. Az Öreg Hölgy támadója az argentin válogatott keretével készül a válogatott szünet alatt, és a Tyc Sports számára adott interjúban…..
Caesar Manfredi 2016.10.05 09:34:24
@Nathas: Az a baj, hogy az elkövetkező 5-10 évben kizártnak tartom, hogy lesz olyan minőségű, olasz nemzetiségű játékos, mint Del Piero... Sajnos...
A Manchester City kész ismét előhozakodni ötvenmillió fontos ajánlatával a Juventus védője, Leonardo Bonucci ügyében, miután Vincent Kompany ismét megsérült. Pep Guardiola nemrégiben rendkívül elismerően nyilatkozott az olasz védőről, egyik kedvenc játékosának nevezte őt,…..
A Juventus a nyári átigazolási időszak utolsó óráiban jutott megegyezésre a Chelsea igazgatóival a tavalyi szezont Torinóban töltő Juan Cuadrado ügyében, aki a Sassuolo elleni mérkőzésen már a kispadon szoríthatott csapattársainak.  A népszerű kolumbiai szélső egykor a…..
Caesar Manfredi 2016.09.13 13:13:06
@Watakuki: Mert az lenne igazán emlékezetes! ;)
A nyári átigazolási időszak során a Juventus által is sokáig nyomon követett Gabigol végül az Inter szolgálatába szegődött, s a Santos egykori tehetségének ügynöke most beszámolt arról is, hogy miért nem a zsinórban hatodik bajnoki címére törő Öreg Hölgy lett a befutó az ügyben. "A Juve csak tett…..
A Juventus minden követ meg fog mozgatni, hogy megtartsa Álvaro Moratát, aki a ma kezdődő Európa-bajnokság egyik legfényesebb csillaga is lehet. A Sportmediaset értesülései szerint Giuseppe Marotta, aki várhatóan jövő héten ül tárgyalóasztalhoz a Real Madriddal, kész évi 7 milliósra duzzasztani a…..
A Transfermarkt értesülései szerint Miralem Pjanić rövid időn belül a Juventusba igazol. A hírek szerint a Juventus 30,5 millió eurót fizet majd a középpályásért, aki évi 4,5 milliós alapfizetésért igazol Torinóba öt évre. Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, utána…..
Friss beszámolók szerint a jelenleg a Real Madridot erősítő Mateo Kovačić nyitott a visszatérésre az olasz közegbe, a célpont pedig lehet a Juventus, az AC Milan vagy akár az AS Roma. A horvát válogatott a csapatával a franciaországi EB-n vesz részt, azonban minden bizonnyal nem…..