Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veszett kutya

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Veszett kutya 2016.06.09 23:32:13
@Veszett kutya: És a 10ezresről annyit, az egyik kedves vásárlónak se jut eszébe , hogy a fél órás nyitvatartás alatt ő a 6.már aki 10ezressel fizet?? Sokan vannak akik nagy pénzel jönnek és vásárolnak 100-200ft-ért kínjukban. Valószínűleg a környező üzleteknek is tele van a ....... a pénzváltással: Így mi nem zaklatjuk egymást. Ahol 1ember van ott amúgy is ez képtelenség. Nem lehet bezárni az üzletet hogy elmenjek Otp-be postára szarakodni 30-40percet mert tudom hihetetlen de ott is sorba kell állni.
Veszett kutya 2016.06.09 23:26:31
@Biyb: Olyan nagyon szépen leírtad, hogy miért olyan feszültek türelmetlenek az eladók sajnos. Igen nem ritka, hogy a14órás műszak alatt 1maximum 2szer van lehetőség elmenni wc-re. Ebéd-vagy bármilyen más szünet nincs. Egy alkalmazott egész nap megállás nélkül. Mikor elmegyek wc-re a következőket hallgatom nap mint nap:
Úristen bezár??
Hova megy??
De jó pont most??
Csak még ezt az egy .....és még sorolhatnám, mivel egyik kedves vevőt se érdekli hogy én már 4.órája tartom vissza!!!!