Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketepeti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
feketepeti 2006.11.21 10:08:02
Kedwes Árpád!

Én speciel szeretem az irásaidat, de most nem tudom, hogy ez a provokativ irásod egyszerűen csak hülyeség, tényleg ennyire fölbaszták az agyadat, esetleg valami kis szociológiai tanulmány része, mindenesetre nem igazán objektiv.

Az alapproblémával szembeni fellépéssel maximálisan egyetértek, marhára nem a Szalajka völgyben kellene endúrózni quadozni. Viszont, mint rendszeresen ott túrázgató ember, azért látni ott egyéb, jelentősen környezetszennyező tevékenységet is. Hogy mást ne mondjak, a környékbeki emberek, lepukkant, olajcsorgató, katalizátor nélküli UAZ, Nysa stb. "járműveit"... Ne is csak a szalajka völgyről beszéljünk, hanem akár a Bükk Fennsikról... Legalább annyian vannak, mint a "motorosok"-nak nevezett egyének.

A másik: miért kell általánositani????

Ilyen értelemben, az újságiró nevű állatfajt, azonositsuk mondjuk a Story magazin szerkesztőségének tehetségtelenebb dolgozóival, sőt, akár a paparazzi tevékenységből élő médiaprostikkal, akiknek az okoz ejakulációt, hogy megszagolták Kiszel Tünde valamelyik csodás fehérneműjét, valamelyik naptárfotózásának kávészünetében. Miért is ne, jelentsük ki bátran, az újságiró egy érdekes állatfaj, nem nagyon ad okot rá, hogy szeressük...

Esetleg irhatnál arról is, hogy mi jár azon autósainknak, akik megvett zöldkártyával pöfékelve ontják a rákkeltő anyagokat, akik a szemét eltávolitásának egyetlen módjaként az ablakon való kidobást tudják elképzelni, akik életveszélyes állapotú gépekkel vesznek részt a forgalomban stb. stb.

Gondolom, volt valami nagyon negativ személyes élményed, valami bunkó motorossal, amit nagyon szivedre vettél, de ettől még nem igazán illendő dolog kollektiven bűnössé kiáltani minden két keréken (is) közlekedőt.