Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édrien

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsináltam! Kussoltam, összeszorítottam a fogam és eljutottam idáig! Még van előttem kb 14-15 kg, amitől szeretnék megszabadulni, de ezt már elértem! Igen, lehet azt mondani, mint ahogy az én fejemben is sokszor felvetődik, hogy miért kell erre büszkének lenni? Minek kellett elhízni és akkor…..
Kuss és Fuss Fél hónap... 2018.04.04 14:21:21
Említettem, hogy profi segítséget kértem, hogy májusra, életem első futó "versenyére" gyorsuljak 5km-en. Egy havi edzéstervet kaptam, melyből ma kezdem a harmadik hetet. Az első edzés résztávozós edzés volt, amikor is a bemelegítés után 100 és 200 métereket kell futni meghatározott időre és…..
Egy budapesti teremben volt szombat este a Mozgás Éjszakája, 21:00 órától 4 csoportos órára lehetett menni.  Bevállaltam! Kíváncsi voltam egyrészt, hogy milyenek ezek az órák és természetesen arra is, hogy én hogyan bírom, mit sikerült az elmúlt 1 évben felépítenem magamon. A 4 órát az órarendből…..
Kuss és Fuss A profi segítség… 2018.03.26 12:30:14
Ha már az ember lánya arra vetemedik, 3 hónap futás után, hogy benevez egy futóversenyre és a célja, hogy a jelenlegi nem túl acélos idején javítson az Univerzum és a Fészbuk rögtön hozza a megoldást! :) Elém került a CsontiRun oldal és csoport, ahol Csontos Imre futó, futóedzőtől lehet tanácsokat…..
Beneveztem egy futóversenyre!!!! Fél évvel ezelőtt, nem hogy azt nem gondoltam volna, hogy futni fogok, hogy valaha is le fogok tudni futni egy km-t is akár, nem gondoltam, hogy ennyire az életem részévé fog válni és ha nem mehetek futni elvonási tüneteim vannak! :) Szóval teljesen igaz a mondás,…..
Minden szombat vasárnap futottam rendületlenül, hóban, esőben, hidegben és próbáltam megtalálni az ideális útvonalat és ahogy írtam, el is értem végre az áhított 5 m-t! Nagyon boldog voltam és tudtam, hogy ha egyszer sikerült már, akkor innen nincs visszaút, nem mondhatja az az agyam, hogy nem…..
Ott hagytam abba, hogy lefutottam életem első 2,37 km-t, majd 2 nappal később 200 méterrel többet! J Még az életemért küzdöttem menet közben, ahogy előtte, de nagyon jó érzés volt, hogy megcsináltam! :) Ekkor még nem voltam szerelmes a futásba, de úgy voltam vele, hogy muszáj tovább mennem és…..
Első bejegyzésemben írtam arról, hogy a futásom az életmódváltásomnak köszönhető, melyet 2017.02.28-án kezdtem, ami egy keddi nap volt. Agylövésem, hogy nem szeretem a dolgokat hétfőn, hét elején, hó elején, újévkor kezdeni! Szerintem, ha valami szöget üt az ember fejébe és elhatározza magát, akkor…..
Ott hagytam abba, hogy az őszi fellángolásom is tiszavirág életű volt, megint csak pár napig barátkoztunk és még nem ragadott magával az érzés, hogy húúú de jó futni! :) Augusztus végén, csatlakoztam egy FB csoporthoz, nem futó csoport hanem életmódváltó. Itt ismertem meg, számomra ma már nagyon…..
Előző bejegyzésemben az első „futásomat” írtam le! Hát nem volt valami fényes! :) Utána szerintem még 3-4 napig mentem azon a héten, irtózatos izomlázzal minden nap! De mentem… a gyaloglás, futás kombóval kb 3,5 km-t tettem meg, aminek nagy része a gyaloglás volt. Lendület itt alábbhagyott, bár…..
Szóval a futásom… Ameddig „aktívan” sportoltam, akkor kellett futni, ahogy korábban már írtam róla. Nem ment, de csináltam, mint ahogy anno a suliban is. Aztán mikor az aktívabb sportot abbahagytam még kevesebb szerep jutott a futásnak. Aztán tavaly, szerintem súlyom csúcsán, mikor elkezdtem a…..
Kuss és Fuss A név kötelez... 2018.01.17 08:29:27
Rövid története blogom címének! :)Nem egy tipikus futóblogot akartam, nem is értek hozzá, irtó laikus vagyok. Nem egy nagyon nagyon életmódváltó, mert pl azt nem fogom elárulni, hogy mit és hogyan eszek. Na nem azért mert csodaszereket, bogyókat szedek, hanem mert a saját magamnak összeállított,…..
Természetesen az iskolában is volt a tesiórákon futás, na ott sem voltam jól! :) Inkább sprint. 60 méterbe beleadtam amit tudtam, de utána lehetett halódni! :) Hosszútávot nem bírtam, mert nem tudtam beosztani az erőmet. Illetve csak később jöttem rá, hogy menne jobban is, csak tartalékolok és nem…..
Kuss és Fuss A futás maga 2018.01.15 10:04:03
Nekem sose volt a kedvencem. Mikor aktívabban sportoltam felnőtt fejjel, akkor a szükséges rossz volt, a muszáj és mivel nem ment, ezért nem is szerettem. na nem mondom, hogy most már hasítok, de.... Mindig mindenki azt mondja, aki már rutinos futó, hogy olyan szabad, meg tud gondolkodni közben,…..
Hol is kezdjem?  A sztorim a szokásos… Világ életemben küzdöttem a súlyommal. Szó szerint, de inkább a súlyom okozta „démonokkal” az agyamban! Természetesen engem is értek sérelmek a súlyom miatt gyerekkoromban, mind otthon, mint máshol. Sajnos ezek annyira belém ívódtak, hogy kb mostanáig nem…..
Sziasztok, Adri vagyok, életmódváltó. Igen igen, tudom ez nagyon divatos, főleg így január elején! Nem, nem újévi fogadalom ezen elhatározás. Vagyis de… de kb az elmúlt 15 év újévi fogadalmai! :)  Eddig sajnos én is a tömeg része voltam. Elhatároztam, hogy most aztán megmutatom mindenkinek és…..
Most hogy elmúltak az ünnepek, visszakerülünk a szürke hétköznapokba. A karácsony és újév közötti időszak számomra varázslatos, a fények, az érzelmek, a meghittség és nekem  a levegő is más ilyenkor. Szilveszter éjjelén pedig mindenki úgy érzi, hogy akkor most lezárjuk a régit, a rosszat és jöhet az…..
Szeretünk panaszkodni. De vajon miért? Így vagyunk kódolva, magyar népi „sajátosság”, vagy otthon neveltek így minket? Nem tudom, de az biztos, hogy az emberek nagy része imádja! Panaszkodunk a munkánkra, a párunkra, az időhiányra, hogy kövérek vagyunk, hogy soványak, hogy kevés a pénzünk, hogy…..
Újra bizonyította az univerzum, a sors, a karma, ki hogy nevezi, hogy a fenti mondást nem véletlenül találták ki! Pont a napokban beszélgettünk arról, hogy pl. ha meglátsz egy ruhát, táskát, bármit a boltban, ami kiváltja az "áááhhh ez kell nekem" érzést, akkor azt ott, azon nyomban meg kell…..
Az agyunk...a lelkünk... folyamatosan viaskodnak. Ez lehet az első jel, hogy valami nem úgy működik, ahogy kellene... ahogy szeretnénk? De kinek higgyünk? Ki mond igazat? Az agyunk, a szívünk, a lelkünk?                                                              "Utálom mikor idiótának tűnök…..
A társkeresés, az egyedüllét sokunk életében jelen van. Szándékosan nem írtam magányost, mert az egyedüllét nem mindig jelenti azt, hogy az illető magányos is. Környezetemben sokféle ember és kapcsolat található. Van aki már nagyon régóta vágyik társra, de nem talál. Van olyan is, aki nem is akar,…..
Miért van az, hogy sokszor a szívünkre hallgatunk még akkor is, amikor tudjuk, tisztában vagyunk vele, hogy az eszünknek van igaza? Mikor tudjuk, hogy az eszünk tudja jól és a szívünk olykor becsap? Miért hisszük el a szép szavakat, ahelyett, hogy a tettekre és az eszünkre hallgatnánk? Ennyire…..
Legfeljebb nem vesszük észre, vagy nem tudatosul bennünk, hogy azt kértük, amit kaptunk, vagy hogy igazából azt kapjuk, amit kértünk! Nem, ez nem egy újabb, hogyan kérjünk az univerzumtól gyorstalpaló lesz… Én a minap eszméltem rá, hogy univerzum mennyire jó fej! Az utóbbi másfél évben…..