Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tavas Pál

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai talkshowk nagyasszony,a Oprah Winfrey híres volt arról, hogy beszélgetős műsorában a stúdióközönség mindig kapott valami ajándékot. Hol kisebb, hol nagyobb cuccokat, egyszer meg konkrétan egy autót. Vadiúj Cadillac jutott mindenkinek, aki ott ült bent, volt is sikoltozás. Jó, asszem én…..
Tavas Pál 2016.06.09 10:34:24
Vége a Nagy Duett negyedik évadának, őszig tuti nem lesznek énekes celebek vasárnap este képernyőn, legalábbis a TV2 műsorán nem. Nem is baj, sőt, azt sem bánnám, ha a Sztárban sztár se térne vissza, mert bármennyire is szeretem a műsort, de a legutóbbi évad már tök felesleges volt, és fogalmam…..
Tavas Pál 2016.06.09 10:33:25
Oké, szóval szerintem ez a kritika nagyon barátságos lett, mikor végig olvastam, vissza is néztem, tényleg Sixx írta-e?! :) De ő.
A zsűriben nagyon zavart, hogy mindenki beszédhibás. A hét férfitag esetében ezen könnyebben túllépek, mint az énekes-színésznő esetében, az ő sz-ei, z-i erősen borzolták a fülem. Egy barátom szerint ha egy ember életébe, szájába műfogsor kerül, akkor hirtelen jelentkeznek ilyen hibák, szóval lehet ez volt az ok, de szerintem vállalhatatlan ahogyan beszél.
A műsorvezetők korrektek, de az idei stylist szerintem nagyon gyenge volt. Nem tudom ki csinálta, nem figyeltem, de akár Klaudia ruhái - igen, igen terhes, de egy darab sárga ronggyal, csak felhívja a figyelmet arra, hogy valamiről el akarja vonni a tekintetünket... a szoknyahosszal pedig hát... minden részben a jobb lábán dagadó visszércsomót figyeltem. De ez az én hibám. A jelmezek az idén olyanok voltak, mintha egy anyuka varrta volna őket a lánya nyolcadikos osztályának...
Nekem Péter-Szbó Szilvia hangja csak a népdal ihletettségű dalokban volt korrekt, sokszor nem annyira. Nem szerettem a Nox miatt, de itt sokkal szimpatikusabb volt, hozzáállása, stb. De a hangja annyira nem.
Hevesi Tamás miért szerepel még? Sosem értem, de a lelkesedést, ahogyan a kollégái fogadták hétről hétre, no azt sem!
Mr. és Mrs. Schobertről nem írok semmit, nem értem miért vannak ott, amikor a lóval adták elő azt a dalt Rubin... akkor én nem meghatódtam, hanem kikapcsoltam a tvt-t. De azt hiszem kár is a többi Tv2 celebről írni, róluk is kár volt, nincs ennek értelme, pörgetni kell a rendszert, a Celebnek a tvben a helye, hogy aztán eladja a Blikket stb.
Dér Henit és Pál Dénest szerettem. Ennyi.
Ami szerintem nagyon zavaró: a felvett tombolás sorozatos lejátszása, főleg úgy, hogy a nézősereg mérsékelt lelkesedéssel ül, közben pedig hatalmas üdvrivalgás hangjait játsszák. És ezt minden fellépés után, vagy egy-egy vicces Majka poén után. És más műsoraikban is... legyen akkor egy lelkes közönség, valakik, akiknek ez munkája és aztán üljenek ott életük minden napján a Tv2 stúdióban és inkább ismerjem meg őket, de ne mindig ugyanazt a sikongatást halljuk már.
De persze mindez szubjektív. De jó leírni, mégse a feleségem sokkolom vele! :)