Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csőszbocskor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Csőszbocskor 2017.05.29 15:23:07
@pamutpamlag: Nem gondolom, hogy nyugaton a saját lakáshoz jutás annyival egyszerűbb lenne. A helyzet az, hogy a realitások talaján kell maradni, akkor is ha fáj. Nem engedhetik meg maguknak most az 50M forintos ingatlant a leírtak alapján. Az a gondolat, hogy barátok meg igen és mi miért nem, az alapjában hibás. Lehet a tényeken keseregni, de attól azok nem változnak meg. Átérzem a helyzetüket valamennyire, mert mi sem számíthatunk szülői segítségre, de én örülök annak, ha egy barátom igen és azon dolgozom, hogy a gyerekeim majd számíthassanak rám.
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
Csőszbocskor 2017.03.28 17:40:31
@e.ke: Kifogás az van, elemlámpa meg gondolom nincs...
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
Csőszbocskor 2017.03.10 22:04:07
@gtri: Engem az is egy érdekelne, hogy a pék hányszor sütötte túl a kenyeret. Pékhez minden nap megyek, sürgősségire viszont ritkán, ezért a pék statisztikát még fontosabbnak is érzem. Megérdemeljük, hogy szabadon, a statisztikák birtokában válasszunk péket!
Csőszbocskor 2017.03.11 19:36:28
@she_wolf: Kifejtem, mert nem értettél meg...
Nem, nem vagyok egésségügyi dolgozó. Sőt, tegnap engedtek haza a bejegyzésben szereplő Szent Imre korházból. A kérésed azon részét elfogadhatónak tartom, hogy az intézmények fertőzési statisztikáit tegyék nyílvánossá. Az viszont, hogy a dolgozók statisztikái hozzáférhetőek legyenek, szerintem semmi jóra nem vezet. Elősegítené az orvos választást, ha ismerhetőek lennének az orvosok statisztikái, ez igaz. Mindenki ki tudná választani a neki legmegfelelőbb orvost. Az egyénnek ez hatalmas előny, a társadalomnak pedig ennél is nagyobb veszteség. A ma embere énközpontú, de a rendszer ezt nem támogathatja.

Orvosnak lenni, ha a pátoszt lenyesegetjük a dologról, egy munka. Embert javít. Sokat tanul, mielőtt élesben elkezdi. Gondolom egy szívsebész a kétszázadik alkalommal már ügyesebben csinálja a billentyű-plasztikát, mint elsőre. Ha lehetne, mindenki inkább a 201. betege lenne, de ha nincs neki 1. és 55. betege, akkor soha nem jut el a 200.-ig. A társadalom számára az fontos, hogy a 200. után meggyógyít még x ezer embert.
Ahogy Messi Ronaldoval, úgy az Audi a BMW-vel és persze ott van Trump és Clinton, Batman és Pókember, nokedlis pörkölt villa és kanál, és hogy célirányosan sporttal zárjuk a felsorolást Katinka és a világ többi úszója, úgy dúl a küzdelem, zajlik a csata, évről-évre skalpokat gyűjtve az ártalmatlanak…..
Még a nyáron egy sörözés alkalmával, Kicsi Bével arról tanakodtunk, hogy a harmincas éveink vége felé, túl pár hosszú és nem hosszú kapcsolaton, miért vagyunk jóideje egyedül? Minden valamire való barátunk már házas vagy legalább egyszer elvált, van gyereke vagy éppen ott tart a kapcsolat, hogy…..
Csőszbocskor 2017.01.03 03:10:54
@Tyler.: Elolvastam a posztot és nekem is ez jutott eszembe. Társ? Minek? Minden jó. Olyan cél nincs megfogalmazva, amihez társ kellene...
Csőszbocskor 2017.01.03 23:53:39
@odamondó: Nem általános kérdést tettem fel, hanem azt kérdeztem, hogy a poster-nek minek a társ. Nekem ez nem jött át.
SzívemJoga Igen, akarom. 2016.09.04 13:19:17
Az elmúlt pár napban, teljesen akaratlanul, más helyeken, helyzetekben, de nagyon hasonló beszélgetésekbe csöppentem. Kapcsolatok. Emberi kapcsolatok. Párkapcsolatok. Házasság. Persze most mondhatja mindenki, hogy ugyan hiszen mindig minden erről szól és tényleg. Érdekes, hogy valahogy ide lyukadunk…..
Nyári délután, játszótér. 5 óra körül kezd nőni a forgalom, szorgosan köszöngetünk a frissen belépőknek.Megérkezik egy anyuka és körülbelül kétéves kislánya, Lujzi is. A gyerek szívesen szemlélődik, nézi a nagyobbakat. Még kell egy kis idő, hogy feloldódjon. Vagyis csak kellene, mert anyukája…..
Gyerünk anya, hajrá apa! Megvolt ezen a héten az a mennyiségű Facebook fotó a gyerekről, amivel már sikerült begyűjtened a 13. és 14. lájkot is? Ez olyan jó érzés, nem? A lájk az, ami igazán éltet. Addig pakolod ki a gyereked előre megtervezett mozzanatait, amíg nem fogod úgy érezni, hogy most…..
Nem titok: a Playboy szerkesztőségében jobbára megállapodott emberek készítik a lapot. Például Vida Feri főszerkesztő-helyettes és én is házasok vagyunk – ráadásul fel tudunk mutatni gyereket is. (Fejenként egyet. És lányt!) De nem kell házasság ahhoz, hogy az emberben megjelenjen az igény arra,…..