Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terrarium.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 nem túl jól sikerült legújabb tehetségkutató produkciójával kapcsolatban mindent megpróbált elkövetni, hogy az sikeres legyen, kivéve azt az alapvető dolgot, hogy jó műsort csináljon. Átlagos bűvész trükkök mellett megpróbálta azt a kelléket is felvonultatni, ami…..
Azt hiszem, mindennek megvan a maga határa, pozitív és negatív irányban is. Ezeket a határokat sokan átlépik az online világban, ahogyan tette azt a TV2 is a kígyós történettel. Gondoltam meg is nézem az ezzel kapcsolatos cikkeket, és találtam is bőségesen elfogult írásokat, amik…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Kezdjük a nagyon jóval. A napokban megszületett a globális Wikipedián a 10 milliomodik szócikk. A még jobb hír pedig az, hogy a tízmilliomodik entry a Wikipedia magyar kiadásában született meg. Nicholas Hillardról szól. A miniatúrafestővel foglalkozó magyar írásra a bűvös szám…..
Terrarium.hu 2008.04.01 11:16:25
terrarium.hu/2008/03/31/tv2/

mi is irtunk errol az egeszrol, eleg kicsi a magyar terrarisztikai tarsadalom, es felhaborito, hogy ekkorakat hazudnak a penzert!