Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
demó 2008.09.02 10:07:05
ez valami eszméletlen h milyen kampányt kezdettel nyomatni az mszp a szadi megnyerésére. úgy gondoljátok, h elegendő nyomással vissza lehet kényszeríteni az szdsz-t csicskásnak, h újra és újra bele lehessen törölni a retkes cipőt?!! hát nem igazán.
elkezdődött vmi a köztársasági elnök választásánál, ami egy ideig háttérbe szorult a mostanihoz hasonló, bár jóval gyengébb támadások miatt.
ez folytatódott mikor kiléptek a koalícióból, amire őszintén megmondva senki nem tartotta volna képesnek, de ez volt az egyetlen út.
és most jön a harmadik, ami a valódi liberális értékrend szerint követendő út, ami az h nem hagyja magát zsarolni a szonda ipsos, t.w.a. satöbb trükközéseivel és félremagyarázásával.
az szdsz-nek pont kva mindegy ha az emberek 2/3-a akar vmi f*ságot! nekik - ahogy mondtad árpi - elég a 300e szavazót megnyerni, és ez is a cél!
amit ezzel el is fognak érni, akárhogy is megy a masterkedés. remélem nem sikerül megtörnötök ezt az új/régi hozzáállást!
és rohadtul félremagyarázod fodor nyilatkozaztát is, mert pont h hiányolta az elvonásokat, a konrét "odavágja a kellemetlen igazságokat, akkor is, ha abból aznap még nem lesz mérhető népszerűség" is benne volt. de persze egyszerűbb kiragadni belőle egy lehetséges következményt, azt megtenni kiváltó oknak, és máris kész a a fából vaskarika

kicsit aljas írás, és átlátszó
vagy pont burkolt ösztönzés van mögötte, akkor lehetne még fifikás is, de így viszont nem éri el a célját, ebben a formában
 Nem szívesen lennénk most az imperialistákköztársaság barátai helyében. A tegnapi kis koalíciós affér eredményeként útelágazódáshoz érkezett a nemzeti progresszió: az első út az Orbán Viktor által javasolt, az MSZP és az SZDSZ által érthető módon nem vágyott…..