Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Tódor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai naptól kezdve hivatalosan is elérhető a Greta Van Fleet második albuma, a The Battle At Garden's Gate. A csapat persze bőségesen megpromózta az albumot már előzetesben is, a kiadott dalok közül a Heat Above lett a fő single. Ezt a lehető legtöbb módon megmozgatták, hogy nehogy elkerülje az…..
Marilyn Mansonra rájár a rúd, bár (személyes vélemény) nem valószínű, hogy hosszútávon földhöz fogja vágni az amúgy is a botrányokból élő shock rockert. A volt menyasszony, Evan Rachel Wood által elkezdett, majd több korábbi/későbbi hölgy, vagy éppen a volt zenekari társ, Wes Borland által…..
Kiderült, idén kik lehetnek esélyesek arra, hogy bekerüljenek a Rock and Roll Hall of Fame-be. Persze a sor nem feltétlen csak rock és metal vonalról érkezett csapatokat, előadókat tartalmaz, így egy-két helyen kimelegedhet az érzelmesebb rocker szervezete, de olyanok is ott figyelnek, mint az Iron…..
Rockzenei körökben Post Malone-t utálni kötelező. Lassan-lassan már Nicki Minaj, Justin Bieber vagy Kanye West szintjére jut gyűlöletben, és ezen nem segített az sem, hogy már Ozzyval is van két dala, inkább még jobban elkezdték utálni, mert belerángatta a szegény öreget ebbe a mainstream szarságba.…..
Már a megjelenés napján platinalemez lett az Ossian új nagylemeze, a Csak a jót. A tizenkét új dalt, valamint a bónusz szekcióban hat koncertfelvételt tartalmazó lemez, mely már a huszonnegyedik soralbum a zenekar neve alatt, természetesen szabadon hallgatható lett, mutatjuk, hogyan is sikerült!..
Az olvasóink már kívülről fújják, hogy a jelenleg zajló koronavírus-járvány az elsők között vágta földhöz, sőt, nullázta le az élőzenét. A kötelező távolságtartás bevezetése mellett teljesen ellehetetlenültek a koncertek, fesztiválok, illetve minden olyan esemény, ahol sok ember gyűlik össze egy…..
A koronavírus-járvány a turizmus mellett talán az élőzenét és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat vágta tönkre a leghamarabb és a legjobban. Ha ez még nem lenne elég, sok prognózisban ez szerepelnek a legutolsó helyen, mikor arról van szó, hogy milyen gyorsan áll talpra a gazdaság. Már csak azért…..
Még azért van pár hét a Def Leppard elég súlyos koncertpakkjának, a London To Vegasnak a megjelenéséig, de a zenekar nem hagyja, hogy megfeledkezzünk róla. A május 29-én érkező, két, a címadó városokban rögzített koncertfelvételt tartalmazó anyag 2Blu-ray+4CD, 2DVD+4CD, DVD/Blu-ray+2CD és digitális…..
A Tankcsapda anno egy komplett generáció számára jelentett belépőt a súlyos zenék univerzumába. És tinédzserként képtelenség volt nem szeretni egy olyan zenekart, melynek szerzeményeit és kazettaborítóit a szobába benyitó fater csak így véleményezte:  Az ilyeneket az állatkertben kéne mutogatni…..
Szabó Tódor 2017.03.05 16:46:28
@mh1973: Ez egy nagyon érdekes hozzászólás; ahhoz, hogy te ne olvasd a lángoló fröcsögését, nem az ő távolmadarásuk szükséges a koncerttől, hanem neked nem kell ide kattintani. Én pl. érdeklődve olvasom, amikor ilyen hulladékokat fikáznak. Ez a '90-es években is nagyon silány volt, most sem tud jobb lenni. Mindenkit megnyugtatok, én nem voltam, vagyok, leszek ott, ahol Geszti.
A Dryvia zenekar első anyaga 2012-ben jelent meg még egri, középiskolás zenekarként. 2013-ban jelentkeztek az első videoklipjükkel, ami a 2014-ben megjelet nagylemezük, a Heartsick előhírnöke volt. Még abban az évben megnyerték a Talentométer metál kategóriáját, majd év végén…..
Ők a System Of A Down és a Green Day mellé sorakoztak fel főzenekarnak, de bejelentettek még egy rakás más fellépőt is az osztrák-magyar határon elterülő fesztiválra. Jön például a Dillinger Escape Plan, a Devildriver, a Danko Jones, a Suicide Silence, meg még azok, akik az alábbi plakáton vannak...
Története során a Nova Rock 2015-ben dobta a legnagyobbat. Már azon kívül, hogy rendszeresen a legnagyobb rockzenekarokat hívják meg a fesztiválra, de ez már természetes. Szóval azzal dobták a nagyot, hogy a két nagyszínpadon kvázi egymás mellé rakták, így megszűnt az osztrák fesztivál legnagyobb…..