Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza Bunda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Géza Bunda 2016.09.01 11:03:46
@atpijkamo116: Te mekkora demagóg hülye vagy!
Kiszúrtunk egy csártot, ami azt mutatja meg, hogy már a folyó évtized végére több lesz a Földön a 65 évesnél idősebb ember, mint az 5 évnél fiatalabb. Ennek a folyamatnak a társadalmi implikációit még csak találgatják a tudósok. Mindenesetre hihetelnnek tűnik, de 1950-ben a várható élettartam 48 év…..
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Egy igazi hős! Kiállt a jogaiért, szóvá tette a jogtalan levonásokat, nem legyintett fásultan a sokadik nehézség láttán se, számolt és levelezett és telefonált és hivatkozott kitartóan, és lám a végén győzött. Íme!  T. Homár! Leírok 2 esetet az Erste bankommal kapcsolatban okulás végett.…..
Géza Bunda 2016.08.08 15:04:40
@CID..: Te valami bankos köcsög vagy? Hogy fulladnál a kútba.
Bár statisztikát nem tudok előkaparni (szinte hallom a megkönnyebbült sóhajokat…), de azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha úgy gondolom: egyre több szülő próbálja kétnyelvűvé nevelni gyermekét – akár azért, hogy felvértezze egy hasznos tudással, akár azért, mert a…..
Gondolkodtam a törökországi történéseken. Erdogan két hete pálfordulást hajtott végre, hirtelen rendezni szükségesnek érezte két, katonai szempontból erős "szomszédjával" a külkapcsolatokat. Aztán, hogy, hogy nem, hirtelen puccs lett Törökországban. Aminek során véletlenül nem sikerült foglyul…..
Géza Bunda 2016.07.22 10:55:19
@nu pagagyí: Mi van Bartus László, nem nyaralsz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A RaiDue némi hárítás után elismerte és „túlzott önmérsékletnek” nevezte a hibáját. A hetero szexjelenetekkel nem volt bajuk...
Géza Bunda 2016.07.11 13:39:49
Géza Bunda 2016.07.12 13:20:32
@igazi hős: Próbálnak ezzel érvelni az igazi buzik.. Ne hidd. Szimplán hányunk.
Igazán érdekes és különleges loftlakásra bukkantunk a hirdetések között. Nem is olyan régen lettek népszerűek a régi ipari épületekben kialakított lakások, apartmanok, amelyeknek a környezet is sajátos hangulatot ad. A 146 négyzetméteres, kétszintes, de mégis nagyrészt egyterű lakásban több érdekes…..
Géza Bunda 2016.06.08 16:13:08
@Kalap úrfi: Csak nem egy úrifiúhoz van szerencsénk? Körmöd fested? persze csak színtelennel, hogy ne töredezzen.
Taknyon kellene téged tenyerelni. Kemény világ van. nem bírod a kocsmaszagot?