Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Binary

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekesen értelmezi a jog a nemi erőszakot. Az alább olvasható idézet szerint nem lehet szó kényszerítésről akkor, ha az áldozat nem fejtett ki "valódi" ellenállást. Persze azt, hogy mit nevezünk ellenállásnak, a bíróság önkényes ítéletétől függ, ahol ezek…..
Vagyis a BTK szerint:197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ…..
A Velvet azt írja:"A SEXES cég készített egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy hol mennyibe kerül egy prostituált egy órára. A felmérésben rengeteg világváros női- és férfiprostituáltjainak átlagárai szerepelnek. Az eredményekből kiderül, hogy Európában nálunk a…..
Menedék Ateizmus 2008.04.01 00:41:00
Aki pedig máris belevágna a beszélgetésbe, annak itt az egyik kurrens téma by robin:"Jelenleg Richard Dawkins: Isteni téveszme című könyvét olvasom. Kíváncsi lennék, hogy itt olvasta-e valaki, és mi a véleménye róla. Én még nem olvastam végig, de annyit már most el tudok…..