Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÖdönAKöbön

0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
ÖdönAKöbön 2016.08.01 15:41:36
@a BircaHang Média szerk.:

köszönöm, feldobtad a napom, különösen a függönyös résszel. :)

én eddig úgy tudtam, hogy te asperger-betegnek tartod magad. nekik nem korlátozottak a szociális készségeik? a tiéd inkább túlfejlettnek tűnik, én közel sem figyelem ennyire az embereket. se a homokosokat, se a nőket.

egyébként szerintem kevered a homokost a piperkőccel. beckham például nem biztos, hogy a fiúkat szereti, de tuti, hogy legalább 3x45 percet áll a tükör előtt naponta. de valószínűleg lehetne hosszan tovább sorolni a nárcisztikus focistákat.

mintha metroszekszuálisnak hívnák őket, de nem vagyok benne biztos.

a romantikus salátát nem ismerem, de rendes salátát én is szoktam enni. gyanakodjak? :)
bár a függönyöket nem nagyon szoktam észrevenni. akkor mégis megnyugodhatok? :))
ÖdönAKöbön 2016.08.01 15:47:41
@upgrade: nem is tudtam, hogy benned is a téma nagynevű szakértőjét tisztelhetjük.
ÖdönAKöbön 2016.08.01 16:02:10
@btiborc:
hát, ez elég jó biznisz az oktatóknak is. havi 400 ezres tandíj?? magyarországon? :)
inkább akkor tanuljon egy kicsit magában az ember, aztán menjen el egy céghez dolgozni, s majd kikupálódik. és közben nem ő fizet, hanem fizetést kap.
ismerek ilyet, aki, ráadásul külföldön, messze nem tökéletes nyelvtudással, előbb szerény, aztán egész hamar korrekt fizetésért dolgozott. zéró programozói gyakorlattal, minimális elméleti ismerettel vették fel.
Ass blaster Élhető ország 2016.07.07 19:13:56
A Határátkelő blog pályázatot írt ki hogyan lehet jobbá tenni Magyarországot. Ez az írás arra a pályázatra született.A témaválasztás kiváló. Sokszázezer magyar él külföldön és vérremenő adok-kapok megy a médiában a blogokon a Facebookon az emigráltak és az otthonmaradottak között. Tegyük ezt most…..
ÖdönAKöbön 2016.07.21 22:45:20
@Mirjam2: addig jó neked, amíg nem tudod, kik ezek. :)
hozzájuk képest itt mindenki a realitások talaján járó, kiegyensúlyozott, mérsékelt és szavahihető írástudó - hintát is beleértve.
ÖdönAKöbön 2016.07.21 22:50:12
@charlieharper: őszintén szólva évek óta én se olvastam tőle semmit. azóta akár rendes ember is válhatott belőle. de a korábbi "munkássága" alapján én nem vagyok rá kíváncsi, így sose fogom megtudni. :)
ÖdönAKöbön 2016.07.21 23:37:55
@charlieharper:
rákerestem bayerre, és nem csalódtam benne. ugyanaz a színvonal, ami évekkel ezelőtt.

izrael magyarországi nagykövete pár hónapja így tiltakozott bayer magyar hírlapban megjelent antiszemita cikksorozata ellen:
"ezek az írások nyíltan antiszemita nézeteket népszerűsítenek, valamint a zsidó nép és Izrael Állam ellen bujtogatnak."

"Szintén elfogadhatatlan a szerző kísérlete, mellyel megvádolja a zsidó népet, hogy az valamennyi nem zsidóra ráerőlteti a Soában elvesztett áldozatai és/vagy akkoriban sérelmet szenvedettek emlékezetét és így – állítólag – elhomályosítják a történelem más mártírjainak emlékezetét. Ez a Bayer úr cikkeiben megjelenő »versengő áldozatiság« vagy »fájdalom-versengés« (amint azt a francia filozófus, Bernard Henry-Lévy megfogalmazta), a számos szakértő és politikus által néven nevezett modern antiszemitizmushoz sorolható."

"Teljes mértékben elfogadhatatlannak találom ezeket a cikkeket, melyek nemcsak relativizálják a Soát, ezt a történelemben példa és párhuzam nélkül álló bűnt, hanem általánosító és hamis vádakat fogalmaznak meg a magyar zsidósággal szemben, mintha ők volnának vádolhatók a 20. század magyar tragédiáiért."

media.mandiner.hu/cikk/20160413_ilan_mor_turhetetlen_bayer_zsolt_cikksorozata_level_a_magyar_hirlap_foszerkesztojenek

pl.:
Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (10.)
"Olykor az az érzése támad az embernek, hogy az emlékezetpolitikában és a bűnök megítélésében is jelentősége van annak, hogy valaki zsidó vagy sem."
magyarhirlap.hu/cikk/49617/Turhetetlen_10
Ass blaster Elégtétel. 2016.05.31 19:37:53
Folyamatosan jönnek a hírek Magyarországról hogy baj van. MUNKAERŐHIÁNY VAN. Nem találnak embert, szakembert meg pláne. Horribile dictu  néhány cég odáig süllyedt hogy kénytelen bért emelni. Belegondolni is rossz. Vége a világnak BÉRT KELL…..
ÖdönAKöbön 2016.06.11 16:47:00
@Auralianus:
"azok tudják, hogy miből (nem) lehet pénzt cisnálni. "

'Ha majd kivágtátok az utolsó fát,
Ha majd kifogtátok az utolsó halat,
Ha majd megmérgeztétek az utolsó folyót,
Rá fogtok jönni a pénzt nem lehet megenni.'

"Éppen ezért a költözködéssel preferálhatsz vagy büntethetsz. Amíg meg nem tiltják a szabadköltözködést,"

akkor meglehetősen ingatag lábon áll az egyén büntető/preferáló "hatalma"... és eleve az illegitim, rabló jelenleg valóban regnáló hatalmaknak (államoknak) való behódolás az alapja.
ÖdönAKöbön 2016.06.11 17:28:34
@Auralianus:
1. nem számítottam rá, hogy a gyerekek, bűnözök és szellemi fogyatékosok közé szeretnél beilleszkedni (ugyanis rajtuk kívül szinte minden magyarnak van választási joga). de ez sok minden egyebet megmagyaráz.

2. alábecsülöd orbanék vagyongyarapodását.
ÖdönAKöbön 2016.06.11 17:29:58
@Auralianus:

'az indiánok PONT azért költöztek, mert képtelenek voltak hatékonyan használni a természeti kincseket'

hahahahahahahahahahahahahaha