Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeeybee

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Amíg az emberi tényező jelen van, mindig adódhatnak tévedések". Ez nem egy Coelho alapvetés, hanem egy csempebolt képviselőjének a magyarázkodása, melyet egy panaszosnak vezetett elő, és tulajdonképpen nincs is baj vele, hiszen egyrészt igazat mond, másrészt azt még olvasónk sem állítja, hogy…..
honeeybee 2016.06.07 17:28:00
@fleur863: Isten ments... és ügyfélszolgálatos sem vagyok, mint ahogy korábban írták. Egyszerűen az olyan típusú emberekből van elegem, amilyen te is vagy. Kiteszel rengeteg posztot és kommentet, blogbejegyzést jelentetsz meg, de arra képtelen vagy, hogy az arcod felvállald.
Nem vásároltam a Baustyl Kft-nél, nem is szándékozom, nem azért mert ezt írtad, hanem, mert nem szándékozom fürdőszobát felújítani vagy építkezni.
Egyszerűen abból van elegem, hogy a gyökér emberek miatt a szolgáltatók már a normálisokkal is gyökerek lesznek. Igen ez az olyan miatt van, mint amilyen te is vagy.
Soha nem írtam panaszlevelet, pedig lett volna miről. És tudod miért nem? Mert a normális emberek megértik a normális kommunikációt. Ha valamivel bajom van nem megyek oda vásárolni vagy megkeresem az illetékest és elmondom a problémám. Normálisan... De kedved fleur863, te vagy az a típus, aki miatt bunkó a felszolgáló, az ügyintéző és a recepciós. Te, aki kurva nagy feneket kerítesz a dolgoknak, közben semmi nem történt volna, ha normálisan kezeled, felemeled a telefont és szólsz a vezetőségnek. Nem kéne írogatnom neked, mert kár rád egy percet is pazarolnom.
Neheztelsz? Te nem neheztelsz... az a szerencsétlen Fb oldal olyan értékelésekkel van tele, amit meg sem érdemelnek... Összehívták az ismerősöket? És akkor mi van? Ha ők valóban elégedettek, akkor mi van? Miért te vagy az egyetlen, akinek gondja van velük?
Olvastatok az 1 csillagosok között bárki mást, aki tapasztalatból írt???? Őszintén... lehet, hogy épp tönkreteszel egy céget és vele több tucat ember munkahelyét. Lehet, hogy csak a tervezőt rúgattad ki a véleményeddel... és boldog vagy? Menj és ülj le az állításod szerint ronda kádad elé és gondolkodj el rajta, hogy a fene nagy kritikáddal vajon jobb lett-e a világ?
Mert ha nem tetted tönkre a céget, akkor pont nem fogja érdekelni... de te még több száz ilyet fogsz megcsinálni életed során, mert képtelen vagy a problémamegoldásra. És lehet, hogy csak egy életet cseszel el azzal, hogy nem az illetékesnek szólsz.. Mi van ha a tervező egy egyedülálló anya és épp kirúgták miattad? Mi van akkor ha azért úszott el, mert betegen ment be dolgozni... lehet, hogy nem, de hidd el, ezzel az egésszel csak gonoszságot küldesz szerte szét...
És ami az egésznek a lényege: NEKED SEM JÓ EZ A HELYZET!
honeeybee 2016.06.07 17:44:23
@Egysimaegyfordított: Nem basszus... hanem szólok az illetékesnek!!!! Érted... Szerinted Facebookra írni megoldás?????? Te így kezelnéd? Még egyszer: FACEBOOK-ra???? Hát kiba@szott hivatalos... Értelmes, felnőtt hozzáállás...
Letörlik a picsába a Fb oldalt, kb 3 hét alatt össze lehet szedni 6000 like-ot és haladnak tovább és csá... Sőt... az új oldalon még vélemény sem lesz.
És Fleur863 jól járt? Elérte amit akart? Van szép fürdője???? Nincs... Éééééérted?
honeeybee 2016.06.07 18:22:25
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: egyrészt azt állítod, hogy nem ott dolgozol, vagy nem te vagy a góré, ennek ellenére elég határozottan jelented ki, hogy nem volt panasz, amikor kiderült, hogy nem pont azt kapták, amit rendeltek. - Ezt belinkelnéd, hogy hol írtam?