Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umann Tamás

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyógyszerreklámokra vonatkozó jogszabályok érvényesek a covid-vakcinákról szóló propaganda célú cikkekre is.A termék csak a betegjogok érvényesülésével ad kellő garanciát, ez a gyártók érdeke is. Írásom nem oltásellenes, nem gyömbérbedörzsölést javasló célból íródott, és nem a nyugati orvoslást…..
Umann Tamás 2020.12.11 15:31:13
@Hasdrubai Barcas: Van benne logika.
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
Umann Tamás 2020.03.31 15:18:40
@Tényelek: Ha megnézed a FB oldalamat, ott ezt találod: Két dolgot utálok. Legjobban a tökfőzeléket, másodsorban Orbánt. 1945-ben annyi tököt ettem, hogy egy életre megutáltam. Hogy Orbánt miért utálom, azt nem kell magyarázni, minden normális ember utálja.
De mint mérnök, mániákusan ragaszkodok a számokból levonható következtetésekhez. Akkor is, ha utálatom tárgyának ez kedvező.
Umann Tamás 2020.03.31 15:30:40
@Tényelek: Véleményem szerint a kormány intézkedései semmivel sem térnek el a más országokban bevezetettektől. Hogy nálunk miért eredményesebb? Lehet, hogy mi fegyelmezettebben betartjuk?
Japánban, Hong-Kongban, Szingapurban kezdetektől fogva ugyanolyan lassú a növekedés, mint nálunk az utóbbi napokban. Tehát nem törvényszerű, ami az olaszoknál, amerikaiaknál, spanyoloknál történt
Japánban a járvány kezdete utáni 30. napon összesen ezer megbetegedett volt, az olaszoknál HATVANSZOR annyi
Umann Tamás 2020.03.31 16:47:55
@Tényelek: Ha elfogadjuk a szakemberek állítását, (és miért ne) hogy bármilyen a görbe, a görbe alatti terület azonos, azaz érthetőbben mondva mindenféleképpen ugyanannyi ember betegszik meg. Ha meredek a görbe, nincs elég hely kórházban e miatt sokan halnak meg, ha lapos, sokáig tart, ennek gazdasági hatását nem kell magyarázni.
Lehet választani.
Ahogy törzskocsmámban mondják, mindegy melyik végén kezdjük enni a szart, mindenféleképpen büdös.
Dunaújváros erősen beüzent az MSZP-nek. A baloldali szavazó nem szereti, ha az MSZP a Fidesszel működik együtt, és nem köt szövetséget a többi ellenzékivel. És a baloldali szavazó azt is utálja, ha az MSZP gyurcsányozik. Ha lett volna ellenzéki összefogás, a Fidesz a dunaújvárosi mandátumot is…..
Umann Tamás 2016.06.06 18:17:01
@BircaHang Média szerkesztősége: Ha összefogtak volna sokkal többen mentek volna el szavazni. Ronggyá lehetett volna verni a FideSS-t