Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TouchdownZolie

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004-ben megjelent egy tanulmány a fenti címmel, Zolnay János tollából. A tanulmány öt fejezetből áll, beleértve a Bevezető-t is, amit most szó szerint fogok ismertetni, mert a lényeget kivonatolva, egy hasonló hosszúságú cikket kapnánk - pongyolább megfogalmazásban. A tanulmány…..
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
TouchdownZolie 2008.04.04 17:04:28
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8225735 nesztek, szerintem ez illik ide, ha még nem lett volna...:)
Ott tartottunk, hogy Jimmy Cooper titka napvilágra került, és ettől Marissa sem túl boldog, de az élet nem áll meg Ryan és Seth számára, ütős zenei aláfestéssel kiruccannak a mólóra és degeszre zabálják magukat homárral. Seth biztatja Ryant, hogy nyomuljon Marissánál kicsit…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..