Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az a Csávó

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott kezdjük, ahol abbahagytuk, Linkoln az út mellett, romos autóból kászálódik egyenesen az ott leselkedő Kellerman karjaiba, akit csak egy jókor arra vetődő autós akadályoz meg abban, hogy az alelnöknő kedvére téve kinyúvassza a szerencsétlent. Link szemszögéből nézve a…..
Sorozatot forgat a magyar HBO, na jó, nem a Róma spin-offját csinálják meg Aquincum címmel, de akkor is érdemes lesz figyelni a mozicsatorna első saját próbálkozására: Darwin-díjas haláleseteket dolgoznak fel, narrátorral terhelt tízperces epizódokban.Részletek itt...
Folytatjuk a tengerentúli sorozatok méltatását, van miből válogatni. Ha csak a puszta számokat nézzük, akkor a 2005/06-os idényben 60 körüli új sorozattal számolhatunk, a mostaniban úgy 30-nál tartunk, tehát van miből meríteni bőven. Az előző etap kissé komor hangulata…..
comment:com Szerdai hírek 2007.01.10 08:25:57
A Bravo úgy döntött, hogy a Real Housewives of Orange County című doku-reality műsorának új szezonját a YouTube-on fogja bemutatni, január 11-én. Nem hisszük, hogy ettől többen fogják nézni, de legalább mi is megnézhetjük, hogy miért.BSG rajongók figyelmébe ajánlom ezt a…..
comment:com Ma lehet RTL-t nézni 2007.01.09 14:23:44
Csak gyorsan, tömören: ma este Elnök emberei 7. évad az RTL klubon. Ez a befejező etap, szimpatikus latino jelölttel és idióta republikánusokkal, lezárjuk a szálakat és megbirkózunk a Leot alakító John Spencer halálával is. Méltó befejezése ez egy nagyszerű sorozatnak, és…..
Az a Csávó 2007.01.09 14:31:06
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..
comment:com Visszatérő sorozatok 2006.12.23 07:05:00
A tvsquad.com volt oly szíves, és összeszedte, hogy kedvenc sorozataink mikor térnek vissza a képernyőre - mi meg persze lenyúltuk az infót, és közöljük legott, nehogy valaki lemaradjon valamiről. A klikk után olvasható a legfontosabb sorozatok listája, napokra lebontva.Január 3:…..
Az este úgyis elmegy az Esti Showderrel, vagy ajándékcsomagolással, így most már megint inkább az éjjeli, sőt hajnali tévézést kínálgatnánk. Először is éjfél után tíz perccel kezdődik a Strucc a Tv2-n. Esélyegyenlőségi és tolerancia magazin Novák Péterrel. Tudom, hogy ez…..
Na mi is az? Nem, nem egy kisebb sziget megfelelő mennyiségű alkohollal, és nem is az a kötött pulcsi a Sugárból, hanem egy fasz. Dobozban. Fasz egy dobozban. A Saturday Night Live című szórakoztató műsor múlt héten világosította fel kollektív elménket, és tessék elhinni, nagyon…..
comment:com Napifaszi: Michael Ealy 2006.12.22 11:00:00
Ma a Sleeper Cell főhősét, a terrorisák közé beépülő FBI-ügynököt néztük ki olvasóinknak, egyrészt azért, mert ennyire szomorúan nézni senki nem tud a világon, másrészt meg azért, mert nagyszerű színész. Ja, és állítólag jóképű, mi ezt nem tudjuk…..
A Battlestar Galactica rajongók fasza csávók/csajok, ezen a videón konkrétan 10 percig röhögtünk. Pedig csak a mikulás van benne, és a népszerű sorozat főcímének feliratai. ..
Éltettük már korábban a Dextert, a Showtime szimpatikus sorozatgyilkosos sorozatát, és az amerikaiaknak is tetszik: a szezonzáró 12. epizód a maga 1.1 milliós nézettségével a csatorna 2004 óta legnézettebb műsora lett. Jön a második évad, várjuk.Az F/X egyelőre még cím…..
comment:com Díjaztak a kritikusok 2006.12.19 08:18:00
A Broadcasting&Cable című, tévével foglalkozó honlap 67 kritikust kérdezett meg az idei tévés idényről, és tett közzé az eredményeket ma reggel. Sajna nem mérvadó a dolog, mármint nem nagyon foglalkozik senki az eredményekkel, pedig nagyon is egyet lehet érteni velük. A lista…..
comment:com Melegség 2006.12.18 17:35:00
A Comment:com olvasói úgyis olyan nagyon felhúzzák magukat, ha csak szóba vagy képre kerül egy-egy itt a blogon, ezért merüljünk el ma a hétköznapi homofóbián, és nézzük meg milyen buziműsorokat kínál a tévé ma estére!Még a közszolgálati televízió sincs meg másság…..
Tudják, ki vezeti majd a táskás szemű Vámosi Viktoria helyett a Topmodell döntőjét? Annyit segítünk, hogy nem Kelemen Anna. És egyébként is nem ki, hanem kik.Még mielőtt megfájdulna a fejük a modellecskék, playmatek és megfáradt pornósztárok neveinek felsorolásában,…..
Hát, tessék, kellett ennyit vásárolgatni, most aztán fáj a feje, szédeleg a sok szeretettől, a plázákban nyekergő liftzenétől, meg a sok bunkótól, akik a hónuk alatt frissen vásárolt plazmatévével törnek maguknak utat a tömegben. Vezesse le a feszültséget, dőljön hátra,…..
A Golden Globe-ot azért szeretjük jobban az Oscarnál, mert a tévéseket is díjazza, és nem annyira puccos esemény, mint a másik, bazi nagy kerekasztalok mellett ülnek a sztárok és vendégeik, pia, kaja, jókedv. Íme az idei nevezettek listája, dőlt betűvel akiket szeretnénk, hogy…..
comment:com Pénteki hírek 2006.12.15 07:22:00
A CBS és a FOX is azonos témájú vetélkedőket indít be az új évadban, felnőtteket eresztenek össze gyerekzsenikkel, tudják, a Szász Marci típusból. Biztos érdekes lesz, de engem kapásból a kivágott jelenetek érdekelnének, amikor az idegbeteg felnőtt az annyába zavarja el a…..
Swearingen nagyon jól van már, a doki nem is nagyon érti, hogy lehet ez, de túllépünk rajta, mert az események hogyismondjam, sűrűsödnek menten. A tábor dolgai nam állnak túl jól, a betegsége alatt kezéből gyeplőt engedő Al pedig most kell, hogy ezekkel a meglehetősen kellemetlen…..
comment:com Szerdai hírek 2006.12.13 09:00:00
Beszámoltunk korábban, hogy a CBS új reality műsorában B/C listás celebek játszanak majd rendőrösdit, most meg az a hír járja, hogy a műsor készítői pólókkal és pénzzel próbálják meg a műsorban letartóztatott bűnözőket rávenni arra, hogy arcukat is adják a dologhoz, ne…..
Az Amerikai Filmintézet nyilvánosságra hozta annak a tíz tévéműsornak (és filmnek, de erről majd valami filmes blogban lehet olvasni) a listáját, melyeket 13 fős zsűrije az adott év legnagyobb hatású/legértékesebb alkotásának/sorozatának tart. Számunkra meglepő kissé a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2006.12.12 07:48:06
Az ABC hat újabb epizódra szóló megrendelést adott William Shatner (TJ Hooker, Kirk kapitány, Denny Crane) lengén öltözött táncosokkal súlyosbított vetélkedőjének annak ellenére, hogy a nézettség elég tré eddig. Januártól ráadásul át is költöztetik kedd estére, az…..