Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janka vagyok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De az első kislemezként bemutatott, valóban nagyon fülbemászó Heavyn kívül egyelőre nem tudok felidézni a többiből semmit. Ettől még Justin Bieber dalaiban is több kraft van. Mindegy, legalább tök izgi lesz a voltos fellépésüknél figyelni, ahogy az új számoknál az énekesen meg a billentyűsön kívül…..
Janka vagyok 2017.05.16 15:05:19
@Cinkes:
hülye vagy, a LP mindig is divatzenekar volt, akkor is és most is! Nincs mit ezen ragozni!
A 2010-es országgyűlési választások első fordulója Magyarország, a magyar függetlenség feltámadásának nagy pillanata volt. Míg a korábbi nemzeti felkeléseink, így például a Rákóczi-szabadságharc, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc és 1956 szükségképpen bukásra…..
darkplant Párhuzam 2016.09.21 08:51:21
Nemrég Budapestre vetett az élet. Újabban ritkán fordul elő, az élet (haha, a párt álneve) alakította így. Azonnal feltűnt, hogy a Belváros mennyivel "tisztább" lett. Nincsenek hajéktalanok, "lopottződségegyszázas"  árusok az aluljárókban, de a szépemlékű szórólapozókat sem láttam. Deák tér, Móricz,…..
Mármint ezt.  Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a VIASAT3 szarkasztikusnak szánt, a közösségi médiában elhelyezett Supergirl hirdetései félreérthetők voltak. A több erős, független női karakterre építő sorozat megítélésünk szerint alapvetően ellentétes a szexizmussal, ezért a csatornának…..
Kényes kérdés, hogy mit jelent a fogalom: "rossz album". Hiszen minden vélemény szubjektív, mindenki máshogy ítéli meg a kedvenceit, sőt, lazán elképzelhető az is, hogy pont azért, mivel annyira szereti valaki valamelyik bandát, képes annyira kritikusan kezelni a munkásságát, hogy lazán megmondja:…..
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..