Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tötyi

1274 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csumpirudi!  Majd még kitalálom, hogyan rakjam össze fejben ezt a blog dolgot, mert nem egyszerű visszaállnom, de a minap pizzát rendeltem, és ez a "whatafuck" kategóriába volt sorolható.  Előzményként annyi, hogy elindultunk a céges autóval Sopronba, benne csücsült az egyik masszőr kollégám és a…..
Végtére is ez itt egy izé... egy bejegyzés vagy mi... olyan régen jártam itt, hogy a szerkesztői részre rá se ismertem... aztán visszaolvastam nosztalgia kedvéért itt-ott, és sikerült találnom meglepő és mulatságos dolgokat, amikre nem is emlékeztem már... szóval ha netán valaki eltörné a lábam, és…..
Tötyi Blog Boldog Karácsonyt! :) 2015.12.24 13:28:59
Megannyiszor megkapom Doki Bától, hogy x napja nem írtam ide... nem tudom, hogy ez csak pillanatnyi fellángolás, vagy csak belengi a szívem-lelkem-testem az ünnep :D... de ha már Michael Myers, Jason Vorhees és Freddy Krueger is mindig feltámad, ám legyen....... (mondjuk ők annyira nem…..
Tötyi Blog Az i-re a pont... 2013.07.28 00:36:56
Nyár van, "picit meleg"... ablakom tárva-nyitva... lányok haladnak tova az utcán... nem tudom, hogy buliból fel, vagy buliba le... mindenesetre nagy vihogás... "Olyan édes volt, amikor leszoptam!"... ...és milyen cuki, ahogy így elmeséled.....
Tötyi Blog Súly... 2013.07.28 00:15:00
Napi idézet.... "A betűknek és a szavak kiejtésének igenis súlya van... nem mindegy, hogy annál is inkább.. vagy anális inkább.." :D..
Tötyi Blog Cirka 16 perc... 2013.07.27 12:59:21
Cirka 16 percet töltöttem a városban lö Siófok, és megannyi élményben volt részem...A kocsisor megközelítőleg a McDonalds-tól a stadion vonaláig áll, de még inkább tovább.. nem mértem még le soha centivel, de egy kilométer biztos van... marhájának nem tűnik fel, hogy dugó…..
Tötyi Blog Szavazzunk vol.2. 2013.06.06 10:09:02
Nemzeti Sport álomcsapat! Legjobb bal oldali középpályás... -> Balázs Benjámin (Kaposvár) Tessék szavazni! Köszönöm, viszlát! http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/szavazzon-az-nb-i-legjobbjaira-nso-alomcsapat-2250753  ..
Tötyi Blog Szavazzunk vol.1. 2013.06.06 10:03:08
Hooters szavazááááááááááás! Nayya V. Nyeki! :) Tessék 10 pontokat adni! :) http://velvet.hu/celeb/2013/05/30/hooters_lanyok_szavazas/?rand=901  ..
Tötyi Blog Van az a vicc... 2013.06.03 17:07:07
Mi szánalom, idiotizmus és szenny létezik a fészbúkon...  Az elmúlt hetek témája volt, hogy az Eger mellett melyik csapat búcsúzik az NB I-től... a Siófok vagy a Pápa... a témakör azóta lezárult... személyesen voltam ott az egyik sorsdöntő összecsapáson, és szomorúan…..
Egyszer volt, hol nem volt, nyilatkoztam a Budai Polgár című lap hasábjain... A témában siófoki-kaposvári-taszári létemre is szakértő vagyok... se :D... csak lelkes kiránduló :D... Egyes pletykák szerint egy cikkben szerepelek nemzetgazdasági miniszterrel,…..
Csumpirudi! Nem vagyok Zámbó Jimmy, így bánatomat nem dalban mondom el... helyette leírom...  Pünkösd van... vasárnap este... fészbúkon emberi butaság... tele írva az üzenőfal, hogy "esik", "gechi essső", "dörög", villámlik", "milyen wihar wan", stb... tökre bírom...…..
22 percnyi várakozás és 14 frissítés után csak betöltött a blogszerkesztőm... a mobilinternetem sebessége valamelyest vetekszik a lajháréval és a csigáéval... vagy ha a bejárati ajtót veszem alapul, az észak-kelet felől érkező Juliska néniével... valamit itt motyog a…..
2013. március 14.  ..
Emlékszem, mennyit viccelődtünk régen a Vak Bottyán Általános Iskola dohányzójában, amikor büfés Etele Nemzeti Sportját kölcsönkértem olvasás céljából... sztorizgattál régi Fradis dolgokról, amiket a lelátón éltél át... hosszasan és lelkesen elemezted az egykori szovjet…..
Tötyi Blog Hellósziavalencia... 2013.03.09 20:46:07
"Na b*zd meg" - futott keresztül a mélyreható gondolat bennem, mikoron szembesültem vele, hogy utoljára február 2. napján jártam a blogon... ez egy morális csőd... lenne mit mesélnem, de sok minden nem publikus, így majd talán egyszer, ha kilépek a magyar futball életéből, könyv…..
Tötyi Blog Zöldbe borul a blog? 2013.02.02 18:01:23
SonkaAndi kérdezte fészbúkon, nyilván nem a Greepeace-re célzott... válaszom következik fotók illusztrálásával, melyek Szlovákiában készültek, az FC Nitra - Kaposvári Rákóczi felkészülési mérkőzésen... Főszereplők: Balázs Beni, Bank Pilu, Boki, Pedro fedőnevén "Szeretem…..
A 2013-as év is tartogat meglepetéseket, melyről tanúbizonyságot tett az az idős bicegő bácsi, akiről már tavaly is írtam... újra feltűnt... a semmiből... benézett az irodába, majd így szólt: "Azért biztos lesz, aki marad."... majd eltűnt... érdekes eset... :D ..
Tötyi Blog BUÉK 2013 2012.12.31 18:16:25
Boldog új évet kívánok minden kedves Olvasómnak, ami legyen sikerekben gazdag és egészséges! :) Happy New Year! Glückliches neues Jahr! Felice nuovo anno! Feliz ano novo! Sretna nova godina! Šťastný Nový Rok! An nou fericit! 明けましておめでとうございます ..
Ahogy előző bejegyzésemben is írtam, végre volt egy kis "szabadság, szeretem"... derült égből villámcsapás módon szobát foglaltam a pécsi Hotel Kikeletben, és bár nem volt ismeretem wellness témakörben, tökéletes választásnak bizonyult... a hotelban többféle szauna,…..
Tündéremmel a Mecsekben jártunk... egész pontosan Pécs városában... 3 nap 2 éjszaka a Hotel Kikeletben :)... szép volt, jó volt, csak nagyon rövid... ha azt mondaná valaki, hogy visszamehetnénk, szívem szerint már indulnék is... de a wellnessélményekben gazdag hotelről a…..
"Óóól áj vant for krisztmösz IN júúúúúúú..."  ♥ Boldog névnapot! ♥ Rántott halat szeretnék este majonézes krumplival... Bóbitának és Zsibinek Boldog Karajcsont... "Ez itt egy HÓÓÓD... és itt egy... BÉÉÉKA... ez pedig egy... MAKIII..."…..
Apokalipszis, világvége, meg "úristen, most hány órakor lesz?"... "és egyáltalán melyik nap?"... semmi sem volt... valamelyik adón még valami visszaszámláló óra is volt a felső sarokban... final countdown... dehát nem lehetett világvége, mert este hatalmas sóval készült a Vojsz…..
Kedves Olvasóim! Idén nem készültem freestyle-os versikével, de hosszú a nap, szóval egy sütiarcbatömés és egy ajándékbecsomagolás között még bármi megtörténhet! Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek! :) Merry Christmas! Frohe Weihnachten! Buon Natale! Feliz Natal!…..
Tötyi Blog Laknád? :) 2012.12.12 13:02:16