Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGBéla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
KGBéla 2016.06.02 23:18:57
@Gibbonka26: Mondd, te mit keresel itt? Kényszerít valaki, hogy idetold a náci pofádat a liberális fertőbe vagy csak simán mazochista vagy? Esetleg fizetnek érte, hogy ide gyere?

Vicces, hogy mennyire képes vagy felhúzni magad, mert valaki kritizálni meri a kommunizmus után az Orbán kormányt is hűen kiszolgáló Szaniszlót, miközben azok, akiket ő szolgál a hasukat fogva röhögnek rajtad és azon, hogy mennyire átvertek. Amíg te szájtátva bámultad, ahogy Szaniszló "leleplezi" a világ összes összeesküvését, addig Fideszes gazdái a háttérben kilopták a szemedet is, de ezt persze nem láttad. Szaniszló valahogy sose kérdezte meg, hogy hová tűntek a jegybank százmillárdjai, hova tette a Quaestor pénzt Tarsoly Csaba (meg egyáltalán miért lehetett hónapokig szabadlábon és miért írhattá át a cégét egy büntett előéletű strómanra), hogy lehet, hogy Fideszes oligarchák és családtagjaik nyerték sorban a trafik, majd földpályázatokat, hogy lehet, hogy mindig Fideszes oligarchák és családtagjaik nyerik a közbeszerzéseket, és így tovább. Ezek valahogy sose szúrtak szemet a mindent átlátó Szaniszlónak, és így neked se, a terv bejött.

Az a szerencse, hogy neked legalább semmiféle agyrohasztástól nem kell tartanod. Ahogy ugyebár nincs víz...
KGBéla 2016.06.02 23:22:45
@unionista᠌᠋: Először tisztázni kéne, hogy mi az a jobboldal. Mert ahol a Fidesz van, az nem az.
KGBéla 2016.06.02 23:28:08
@Joco44: Én bevallom, hogy semmit nem érettem meg Szaniszlóból sose, de hát nem is hiszem, hogy nekem meg kellene értenem belőle bármit is, elvégre nem vagyok pszcihiáter.

Azt nem értem még egyébként, hogy amikor valaki nyilvánvalóan Fideszes - Jobbikos beütéssel - az miért kezdi azzal a kommentjét, hogy "nem vagyok se Fideszes se Jobbikos"? Értem én, hogy ciki a Fidesz és a Jobbik, de amikor a kommented tartalmával elárulod magad, akkor minek tagadni a nyilvánvalót?