Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henike.k96

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapcsolatok, kicsit másképp.      Emberi lényünkből fakad, hogy szeretnénk társaságban élni, lenni. Ezért építjük az emberi kapcsolatainkat is. Van amire nem megoldás 3 fél jager, néha jól esik egy ölelés, néhány kedves szó, biztatás, tudni, hogy van akihez fordulj, van akinek a vállára tudd…..
Prológus.   Most, így a harmadik bejegyzés után, gondoltam írok nektek egy kicsit arról hogy miért is jött létre az, amit most csinálok. A blog neve Az élet lapjai. Ez elég tág kifejezés, direkt választottam ezt. Tudjátok nyilván, az élet szép, és nagy, és néha kevésbé szép, és kevésbé nagy. Én…..
Az élet mindig tartogat meglepetéseket. Vagy mégsem?   Gondoltam ma kulturális napot tartok. Fogtam hát a világirodalom egyik legnagyobb remekét, a kezembe fogtam, a másikba pedig egy tál eper-cseresznyét. Kimentem az udvarra, még hallottam ahogy csattant a hátam mögött a szúnyogháló ahogy a…..
Élet a napjainkban A közösségi média, közösségi oldalak az egyik legjobb barátom. Remek dolgokat lehet látni rajta. A múltkor például a nagy kék pofaszótárban ismerősnek jelölt egy ~Orsihhh vook Oszt Tshőő~ nevű csajszi. Majd tíz perces gondolkodás után rájöttem hogy tényleg ismerem a kiscsajt,…..
Vizsgák. Azt hiszem már mindnyájan voltunk vizsgaszituációban, de aki esetleg mégsem, na az majd lesz. Az izgalom szinte végeláthatatlan mértékeket ölt az emberben, hisz a teljesítési kényszer az csak teljesítési kényszer. :D Összegyűjtöttem néhány apróságot, amit nyilván mindenki tesz vagy pont…..