Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stressz Elek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azt sérelmezem, ahogy beszélt velem, ahogy viselkedett, bár az ember azt gondolná, azért van egy szint, amely alá mégsem kellene leereszkednie senkinek, hanem azt, hogy mindezek mellett még el sem látott rendesen.  Tisztelt Praxis blog!   Azért írok önöknek, mert nagyjából 10 évet követően…..
Stressz Elek 2016.06.01 16:13:38
@rest of boys: Köszönöm szépen! Egyébként csak még annyit tennék mindenhez, hogy nem célom senkit bántani, a levélben sem ez volt a motiváció. Ha így érződött volna, akkor mindenki elnézését kérem! Csak zavar a helyzet, hogy fiatalon ilyen panaszaim vannak és az okát nem tudom, nem tudhatom. Ha neurológiai, akkor legalább tudom, mire van szükség. Ha panikbeteg, stb. vagyok, akkor terápiát, mindent vállalok. De bevallom, igrnis félek, és ez a helyzet nem segített sokat...
Stressz Elek 2016.06.01 16:16:17
@Stressz Elek: És az orvosom az internet szerint egyébként belgyógyász. Ezt most tudtam csak meg. És mivel nem voltam/ vagyok alapvetően nagy orvoshoz járó (10 év kb.) nem igazán vagyok tisztában mindennel.
Stressz Elek 2016.06.01 16:21:13
@kheiron: Köszönöm. A vernyomasom az normális, mostanában mérem. A gerincre en is gondoltam, derekrajon lent jovlbb oldalon szokott fajni. Egyszer beutottem a farkcsontomat, ez par eve volt, azota ezt ott mellette erzem. Illetve még a szememre is gondoltam, mert szemuvegem van, ralan romolhat a szemem. Gép előtt dolgozom.