Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éneklő

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red gyereke tartósan beteg, így a gyerek és egy kísérő jogosult a 90%-os vasúti kedvezmény igénybe vételére. Emellett Red, ha velük utazik, 33%-os kedvezményt hsznál, mert együtt családnak számítanak, így jár a kedvezmény. Amikor azonban összegyűjtöttek egy kis pénzt, hogy…..
éneklő 2011.08.05 12:35:06
@Zotya@pest:
na ez a negatív hozzáállás...
nem is feltételezed, hogy a szabályoknak megfelelőt írják le...háááát...
éneklő 2011.08.05 12:55:53
@Zotya@pest:
nem vagyok MÁV-os, de ti itt szinte mind nagyon egyoldalúan néztek mindent
egy szabályt nem mindig a saját szánk íze szerint kell és lehet értelmezni, ti meg csakis ezt teszitek.
hiába írtunk itt néhányan idézeteket a MÁV szabályzatából, díjszabásából, vagy a törvényrendeletből, csak a saját teóriátokat nyomatjátok, hogy a fenti két kedvezmény igenis miért illeti meg mindkét embert, bár csak egy gyerek alapján szemléljük a dolgokat....
nyilván nekem is jobb lenne, ha a gyerekem után pl. nekem járó egyik féle kedvezményt én veszem igénybe, a párom meg ugyanerre a gyerekre egy másikféle kedvezménnyel utazhatna, nem pedig teljesáron, de hát az egy gyerek az csak 1 gyerek

rághatjuk ezt még órákon át, ez pusztán értelmezés kérdése, de hát végülis természetes, hogy mindenki a saját haszna felé hajlik és a saját igazát nyomja, tehát mindkét kedvezményt igénybe akarja venni.
Pedig az hogy "nem vonhatók össze sem más üzletpolitikai, sem más szoc.pol kedvezménnyel", szerintem egyértelmű és az én álláspontomat igazolja, még akkor is, ha ezt a pénztárcám bánja.
ehhez hasonló véleményhez nem hiszem, hogy valakinek MÁV-osnak kellene lennie..
éneklő 2011.08.05 12:58:42
:)