Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacs.szabolcs

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Rendezzünk izgalmas kincskereső játékot Egy szuper kincskereső játék minden szülinapi bulinak a fénypontja. A gyerekek imádnak gondolkodni, kutatni, együtt játszani és kincset találni. Sajnos, ha magunk látunk neki, akkor viszont nagyon sok időt vesz igénybe a játék előkészítése és az is lehet,…..
A szülőknek nem csak a megfelelő ajándék beszerzése okozhat fejtörést, hanem gyermekeink cseperedésével egyre gyakrabban találkozunk azzal az igénnyel, hogy szeretnék barátaikat is vendégül látni. Ezzel nem is lenne gond, de ,hogy éljünk túl egy-egy ilyen alkalmat úgy, hogy a lakás is egészben…..
Sziasztok! Ha egy igazán egyedi csapatépítő játékokat kerestek, akkor próbáljátok ki a LogiKoffer felnőtteknek szóló izgalmas kincskereső küldetéseit. Bármilyen helyszínen lejátszhatóak! www.logikoffer.hu..
Miért fontos a csapatépítés?   A rendszerváltást követően, a multicégek elterjedésével közel egyszerre jelent meg az igény kishazánkban is a csapatépítő játékokra, tréningekre. A cégvezetők, osztály- és csoportvezetők rájöttek, hogy az emberi munkaerő sok területen pótolhatatlan, és a hatékony…..
 Szülinapi játékokat keresel? A LogiKoffer egy szülinapi játék gyerekzsúrokra. Egy izgalmas kibérelhető logikai kincskereső kalandjáték!A szülinapi játékok során a gyerekeknek ötletes feladványok sorát kell megoldaniuk, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjanak. A bőrönd kinyitása után az…..
Szülinapi játékokat keresel?   Egy igazán profi megoldás a szülinapi játékok közül a LogiKoffer, szülinapi kincskereső játék: www.logikoffer.hu Összegyűjtöttünk Nektek remek ötleteket szülinapi játékokra! Jöhetnek a szülinapi játékok ötletei zsúr rendezéséhez? Gyűjtsd be a labdákat! Happy…..
1. LogiKoffer - www.logikoffer.hu A LogiKoffer egy izgalmas logikai csapatjáték, amely ideális választás lehet, ha  csapatépítő játékot kerestek. Ez egy kreatív és gondolkodtató játék, ahol számos trükkös tárgy és rejtélyes feladvány segítségével kell a csapatnak az elrejtett kincs nyomára…..