Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatekparti

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kincskereső játék ötleteket kerestek?   Minden gyermek szeret kutakodni, keresgélni, játszani – kincset keresni pedig végképp! Itt egy igazán profi kincskereső játék ötlet: www.logikoffer.hu Itt pedig egy saját ötletem megvalósítása korábbról: Nálunk a gyerekek rendszeresen kérik, hogy a…..
ESKÜVŐI KVÍZ:Egy az ifjú párhoz közel álló személy,kérdőívet készít a párról , amire a vendégeknek kell válaszolniuk. Aki a legtöbb válaszra jól felel az ajándékot kap. ADD TOVÁBB…A vőfély, vagy ceremóniamester kitalál egy jó bonyolult, hosszú összetett mondatot, s azt a menyasszony fülébe súgja,…..
Kincskereső játék ötletet kerestek? Tudom, hogy nagyon sok szülő, többek között én is az interneten próbál ötleteket gyűjteni a szülinapi bulik szervezéséhez. Amikor lányom szülinapi zsúrjára készültem sok talonban lévő játékötletet elővettem, és újakra is vadásztam. Többször belefutottam már a…..
Lányom szülinapi gyerekzsúrjára készülődve sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a program. Végül rátaláltam egy nagyszerű szülinapi játékra! Ez a LogiKoffer, ami egy izgalmas és kreatív logikai kincskereső játék, remek program ha otthon rendezitek a szülinapi gyerekzsúrt! Szeretném Nektek…..
  Nyomtatás  Amennyiben gyermeked még csak most kóstolgatja a társasági élet minden csínját-bínját, tehát nagyjából az első bulijánál tart és erősen fiatalkorú, nagy bajban leszel. Mint tapasztalatlan anyuka, információidat a "mi a frászt…..
Tutitippek gyerekzsúrra Bár egy bizonyos kor után már nem nagyon dicsekszünk az éveink számával, egy darabig azért nagy esemény a születésnap, amit igyekszünk méltóképpen megünnepelni - ám eleinte ehhez szülői segítségre is szükség van. Hogyan lehet elkerülni, hogy a zsúr után disznóólra hajazzon a…..
Hány éves kortól rendezzünk szülinapi zsúrt a gyermekünknek? Gyermekünk harmadik születésnapjára már rendezhetünk bulit, de erre még csak néhány (3-6 gyerek) gyereket hívjunk meg. Ilyenkor célszerű még, hogy a vendégek szülei is maradjanak és a parti ne legyen hosszabb 3 órásnál. Viszont 4 éves…..
Ha a gyerek boldog, mindenki boldog. És mi okozhatna nagyobb boldogságot, mint egy jól megszervezett zsúr? Nem kell sok hozzá, és mégis nagy örömet tudunk egy bulival szerezni gyermekünknek. Lássuk hát, mi a teendőnk. Lépések Döntsd el, hol legyen a gyerekzsúr. Ha nem otthon tartod,…..
Állatos témájú dzsungel szülinapi buli   Cirkuszi fesztivál témájú szülinapi zsúr   Kalózos buli fiúknak a Karib-tengeren     Lovas party lányoknak akár a szabadban   Tenger témájú Némó nyomában gyerekzsúr    Űrhajós szülinap Buzz vezetésével a Toy Storyból   Vonatos -…..
1. Szülinapos gyermeked ágyád töltsd tele lufikkal, amíg ő alszik!    Így már az ébredés is meglepetés lesz. Reggel nem fog hinni a szemének! 2. Meglepheted az ajtajára ragasztott "lufi lavinával".   Tudni fogod, hogy felébredt, amikor hallod a hangos…..
1 Albán boldog szülinapot gëzuar ditëlindjen 2 Angol boldog szülinapot happy birthday 3 Arab boldog szülinapot aid milad said 4 Belorusz boldog szülinapot Z dniom naradzhennia 5 Bengáli boldog…..
1. Szülinapos gyermeked ágyád töltsd tele lufikkal, amíg ő alszik!    Így már az ébredés is meglepetés lesz. Reggel nem fog hinni a szemének! 2. Meglepheted az ajtajára ragasztott "lufi lavinával".   Tudni fogod, hogy felébredt, amikor hallod a hangos…..