Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cct

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RÁKTÉRÍTŐ #30 Show Must Go On 2020.10.01 16:09:59
Az van, hogy úgy kellett most elindulnom a következő kemóra, hogy három hete még azt hittem, hogy vége. De nem így lett. A valóság azt hozta, hogy rá kell tennem még egy lapáttal, még négyszer csatába kell mennem. Még két hónap móka és kacagás...
Lassan három hete nem jelentkeztem, pedig egyre több és több üzenetet kapok, hogy írjak már, írjak már, írjak már. Higgyétek el nekem írnék én, de ha nem nagyon történik semmi, nem nagyon tudok mit elmesélni. Írhatnék persze arról, hogy élem a mindennapi életem, hogy megy a home office, ..
Írtam már korábban, hogy amikor kiderült, hogy rákos vagyok, elkezdtem rengeteget olvasni, mert igyekeztem minél több infót beszerezni azzal kapcsolatban, hogy mivel állok szemben, mi várhat rám, és hogyan kellene minél jobban felkészülnöm. Találkoztam több írással is, melyek hangsúlyozták a helyes…..
Ebben a posztban két dologról biztosan lesz szó. Egyrészt elmesélem, hogy mi történt a #12 Kemoterápia és a koronavírus című poszt megírása után, másrészt pedig a posztban lévő szavazásról és a témával kapcsolatban felmerült kérdésekről fogok beszélni. Ja, és a döntésemet is elárulom, illetve annak…..
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne imádná a pogácsát. :) Ha egy igazán jó sós sütit akartok enni akkor irány a konyha és izzítsátok a sütőtöket, mert elhoztam nektek a világ legkirályabb pogácsáját. Istenien finom, puha túrós-sajtos, az egyik kedvencem. A túrónak köszönhetően pedig még…..
Ugye mindenkinek megvan, hogy sétál az utcán, és egyszer csak belebotlik AZ ILLATba. Méghozzá a frissen sült sajtos pogácsa illatába. Már csak ettől összefut a nyál a szánkban. :) ..
Nálunk a húsvéti reggelek elmaradhatatlan kelléke a fonott kalács, ami számomra vajjal és meleg kakaóval az igazi. Most viszont újítottam egy kicsit, és nem a hagyományos verziót készítettem el, hanem ezt az irtó mutatós, isteni puha szilvalekváros csodát.  Bonyolultnak néz ki, de pikk-pakk megvan!…..
Van már gofri recept a blogon, de ez növényi tej leszűrt őrleményéből készült. Most azonban egy hagyományos gofrit szerettem volna sütni, egészségesebb kivitelben. Nagyon finom és laktató reggelit sikerült készítenem. ..
Húsvét előtt sokan tartják a 40 napos nagyböjtöt. Van, aki csak a kisböjtöt, és van olyan, aki csak a szervezetére hallgatva kívánja a könnyebb ételeket. És persze olyanok is vannak, akik halkan sikkantva kapnak a fejükhöz: JÖN A BIKINI SZEZON! Aztán ott a mániákus fogyókúrázók csapata, és ne…..