Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rántottas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös az amerikai nagykövetben, az Európai Bizottság bürokratáiban és egy evangélikus püspökben? Az, hogy mindannyian Soros Györgyöt szolgálják a közelmúltban emelték fel a szavukat a magyarországi korrupció ellen. Fabiny Tamás evangélikus püspök az MNB-alapítványok gyanús költései kapcsán…..
Rántottas 2016.05.31 18:34:18
@Kivlov: Leeshetne már a Fidesznek, hogy nem az ellenzékkel, hanem a magyar néppel áll szemben!

Ami itt szerepel az nem egy vélemény, nem az ellenzéki pártok propagandája, ezek itt a büdös nagy tények, ezeket te nem tudod semlegesíteni azzal, a dumával hogy béna az ellenzék.

Ki nem szarja le az ellenzéket, amikor a Fidesz maffikaént működik? Ha ez a rendszer marad 18 után is, azzal nem az ellenzék fog szopni, hanem mi, magyarok! Az ellenzék ezt pont leszarja, nekik meglesz a bársonyszékük '18 után is, több vagy kevesebb, tök mindegy nem ők fognak szíveni, hanem te meg én. Sőt! Még inkább a te gyerekeid, meg az én gyerekeim.
A különbség csak az, hogy én ezt felfogom, te meg nem. De ne aggódj, te is rá fogsz jönni, szar ébredés lesz.
Schiffer András bejelentette, hogy távozik a politikából. Érthető lépés. Az LMP egy helyben topog, hiteltelenné tette a Fideszhez és a Jobbikhoz dörgölőzése. Hat évvel Orbán után pedig középen állást hangoztatni értelmetlen illúzió.  Mondhat bármit a Lehet Más a Politika vezetője most, hogy…..
Rántottas 2016.05.31 18:18:51
Hogy Schiffer mennyire volt ellenzéke a kormánynak, azt jól mutatja, hogy a Mandiner konkrétan siratófallá alakult a lemondása után, és itt is megjelentmár a Fidesz legszorosabb birkája, hogy körbenyalja. Na ennyire volt "más" Schiffer politikája.

Nem tudom hány embernek szúrt szemet ez a mondat, a Schifferrel készült búcsúinterjúban:
"Nem a médiát akarom kritizálni, de számomra sokkhatás volt, hogy miközben az európai–amerikai szabadkereskedelmi tárgyalásokról szóló holland, osztrák, német parlamenti vita máshol címlapsztori, nálunk meg az a vezető hír, ki mit lopott el vagy ki kivel kardozik."

Értjük ugye! Schiffer számára nem az volt a sokkhatás, hogy itthon ki mit lop el, hanem az, hogy erről szólnak a hírek is, ahelyett, hogy az "európai–amerikai szabadkereskedelmi tárgyalások"-ról szólnának, mint Hollandiában, Ausztriában, Németországban.

Hát kedves András! Ha majd a német jegybank elnöke talácsikázik ki 200 millárdnyi eurót a barátainak, rokonainak, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott is az lesz a címlapon. Ha majd az osztrák kancellár építtet 3500 férőhelyes stadiont az 1800 lelkes szülőfalujába kisvasúttal, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott meg az lesz címlapon. Ha meg Hollandiában osztják újra a dohányboltokat haveri alapon és osztják szét ugyanilyen alapon az állami földeket, akkor bizony ott se az "európai–amerikai szabadkereskedelmi tárgyalás" lesz a vezető hír.

A kérdés már csak az kedves András, hogy ebben az országban, ahol minden korobbi mértéket messze átlép a korrupció, ahol romokban az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, ahonnan menekül a népesség, neked, mint elvileg ellenzéki vezetőnek, vajon miért az csípi a szemedet, hogy erről szólnak a hírek, és miért nem inkább, hogy ez történik? Persze ez költői kérdés volt...

A legjobb dolog ami az LMP-vel történhetett az Schiffer távozása. Kérdés, hogy innen merre tovább.