Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amani1987

396 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Amani1987 2013.05.31 16:32:58
@holdlányka: A kisfiú szellemileg egyáltalán nem fogyatékos, értelmes gyerek. Egyébként valóban senki nem tehet róla, hogy sérült, még csak nem is így született. Teljesen olyan egészségesnek született, mint a te gyereked, csak éppen egy agydaganatból épült fel.
Nekem nincs sérült gyerekem, de ha lenne,én attól valószínűleg szeretném, ha a lehető legteljesebb életet élné. És igen, vinném ilyen helyre, mert egy gyereknek szüksége van arra, hogy közösségben legyen, kortársakkal. Gondolom te is "lepasszolod" néha a tiédet más gyerekek közé. Egyébként apuka végig a folyosón ült, tehát nem azért "passzolta" le a kicsit, hogy az edzőteremben pózerkedjen.
És még csak azt sem gondolnám, hogy egy mozgássérült gyereket el kellene szeparálni és nem is engedni, hogy olyan helyen legyen, ahol egészséges gyerekek játszanak.
Amani1987 2013.05.31 16:37:10
@Igényes: Te tiszta hülye vagy, remélem az ilyen korban lévő gyereked téged semmiképp nem utánoz.
Mégis mit utánozna le szerinted a gyereked mondjuk Levikén? Hirtelen úgy döntene, hogy ő is agydaganatból szeretne felépülni? Vagy majd arra vágyik, hogy az egyik lábát ne tudja használni? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ha lát a gyereked az utcán egy vak embert, akkor ő is meg akar vakulni? Most vagy veled van hatalmas probléma, vagy szegény kisgyerekeddel. (De én rád tippelnék inkább)
Amani1987 2013.05.31 16:43:04
@vecseisz: Talán, ha elolvasod végig az apa írását, akkor jobban képet kapsz, mintha beleolvasol. Pl a kisfiú nem mászik összevissza, többnyire egy játék konyhánál ült és "főzött". Esetleg még rajzolt, ami szintén nem egy életveszélyes cselekvés. Az óvónő maga mondta, hogy vele van a legkönnyebb dolga, mert egyedül játszik, nem kell vele különösebben foglalkozni.
Az meg, hogy egy hétéves gyerek sírni kezd, ha nem engedik be oda, ahol szeret lenni, és amire lelkesen készült (ráadásul nem is érti, hogy miért nem mehet be), szerintem abszolút érthető. Nekem felnőttként is rosszul esne, ha valamilyen tulajdonságom miatt kitiltanának valahonnan, és lehet ha eléggé felhúznak, ingerült is lennék. Egy gyerektől mégis mit vársz? Az ne legyen már az autizmus jele, hogy egy gyereknek érzései vannak. Láttam én már egészséges gyereket üvölteni a város közepén ennél kevesebbért is.
A Bock Bisztróban már évek óta, talán még a baconrózsás burgerforradalom kirobbanása előtt is egy kicsivel lehetett kapni a Big Bock Beef Burgert, mely emlékeim szerint sosem került fel a fix étlapra, ellentétben a heti ajánlatok között stabilan szerepel. Az étterembe ha csak…..
Amani1987 2013.04.16 12:35:02
@enpera: Na ne hidd már hogy mindenkinek annyit ér a laptopja vagy annyiba kerül a nete, hogy abból étkezésenként 3000-et tud majd rászánni.
És nyilván nem éhezésről van szó. De ez már megint a hülye sznob hozzáállásod, hogy aki nem szán ennyit egy kajálásra, az biztos az aluljáróban kunyerál kaját.
Amani1987 2013.04.16 14:36:41
@speed: Sajnos nem. Egy ilyen magas hambit egyszerűen képtelenség egyben harapni. Bármennyire is szeretné az ember.
Amani1987 2013.04.18 14:59:04
@enpera: Hát ha neked szemét, ami ennél olcsóbban kijön, vagy amit nem itt vagy egyéb drága helyen eszel, akkor anyukád biztos nem főz valami jól :S Én ennek töredékéből jobb ételeket hozok ki, és nem nevezném szemétnek.
De ez is egy sznob tulajdonság, ami olcsó, az már csak szar lehet.
Az ország északkeleti részében alapból is kemény lehet az élet. A meg-megújuló határ menti csatározások, átszökő trollok, és egyéb nyalánkságok mellett még a gyrost is kifliben adják, amit aztán ha a mediterrán rokonok megtudnának, sírva rohannának egészen az anyukájuk…..
Amani1987 2013.04.17 12:47:56
@Kertigörény: Ilyennel én is találkoztam már az Orczy térnél. Kérheted kifliben, tortillában vagy pitában (így van ár szerint növekvő sorrendben). A kifliset még nem kóstoltam, de tortillában igen. Baromi finom volt (bár én araboknál ritkán eszek rossz gyrost)
Újra lehetőségünk nyílt tesztelni egy házhozszállítóst, mert mi vagyunk olyan hülyék, hogy bizony szeretjük az ajtónkhoz kérni a kaját, és nem elcaplatni érte, bízva abban, hogy 2013-ra azért már sikerül néhányaknak megugrani a lécet annyira, hogy értékelhetőt nyújtsanak.…..
Amani1987 2013.04.09 18:55:26
@Ainult Mina: Gondolom így borravalót már nem várnak el. (Mi egyébként is kb ekörül szoktunk adni)
Amani1987 2013.04.12 07:56:02
@speed: Úgy viszont már elég húzós az ára. (Mert a szendvicsek eleve eléggé drágák.) Ha hozzáadom a házhosszállítást meg a borravalót, akkor már sokkal- sokkal drágább mintha 5 perc alatt lesétálnék a Burger Kingbe és benyomnék egy Angus menüt. Pedig az sem olcsó mulatság.
Burger Blog Crown Burger 2012.11.09 09:31:00
A lentebbi vendégpostot Enikőtől (http://vajaskenyer.blog.hu) kaptuk, akivel nemrég beszélgettünk is a Háj Fájv gasztropodcastben, fogadjátok hát sok szeretettel!) Néhány napja ismerőseinkkel megbeszéltünk egy találkát az egyik helyi pub-ban, név szerint a Crown-ban. Gyakran…..
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..