Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wundar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten volt orkos csütörtök, azaz a Warcraft-film hazai premierje. Arról pár hónapja hosszasan beszélgettünk, hogy jó videojátékos filmadaptáció még nem készült, ugyanakkor a Warcraft büdzséje és a rajta dolgozó menő rendező, Duncan Jones (Forráskód, Hold) némi reménykedésre adott okot (aztán a…..
Wundar 2016.05.30 18:40:52
Sziasztok!

Már régóta olvasom a blogot, de csak most jutottam el oda, hogy írjak... :)
Eléggé warcraft és wow rajongó vagyok, szóval picit elfogult leszek.
Én direkt nem néztem a trailereket, nem olvastam utána az egésznek, és úgy ültem be a mozira, hogy ne legyen túl szar. :)
Ehhez képest, úgy jöttem ki a moziból, hogy mikor jön a következő rész. mert úgy gondolom, hogy megérdemli a warcraft univerzum, hogy ebből, még minimum két rész legyen, de egy előzmény filmet is el tudnék képzelni! :)
Számomra 7/10es a film nagyon is visszaadták a játékok hangulatát, és gyakorlatilag alig találkoztam olyan játék vagy akár könyv adaptációval, ahol ez ennyire sikerült volna. (Igen a Gyűrűk Ura az egyik kedvenc fantasym, de könyben sokkal-sokkal jobb volt, ettől persze a filmek nagyon tetszettek.)
És itt jön a probléma a sok kritikus lehúzza, olyan szempontok alapján, ami egy ilyen filmnél nem feltétlenül a legfontosabb.
Az tény, hogy az ember színészek nem alakítottak maradandót, de hát ez van, az hogy a sztori meg a párbeszédek gagyik, meg bukdácsol, na az már eléggé lehúzás szerintem, a játék világa, univerzuma ilyen, a
a két órás filmbe meg ez fért bele, szerintem is lehetett volna hosszabb, de látszik hogy a rajongóknak készült elsősorban, nekik meg illik tisztában lenni a sztorival és a szereplők motivációjával.
Ettől függetlenül volt olyan ismerősöm akinek úgyis tetszett a film, hogy alig játszott a wow-val és a warcraft játékokat meg nem is ismerte.

A lényeg, hogy nagyon dühítő, hogy a kritikusok lehúzzák eléggé a filmet, mert így lehet, hogy nem éri meg a folytatást, nagyon remélem, hogy nem így lesz, de megvan a véleményem a 'kritikusokról'.