Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaulBird

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Horexnél nem nagyon értenek a marketinghez. Ha mégis, akkor mi a magyarázat arra, hogy a legalább öt éve farigcsált, szük hengerszögű V6-os motorral épített VR6 Roadsternek ilyen ostoba reklámfilmet forgattak?  Most, hogy az 1218 köbcentis naked bike tényleg elkészült, igazán…..
PaulBird 2012.06.26 14:54:07
@Gixef: A szövegértés nem megy? Szem talán beteg? Deni nem minősítette a videót csak (helyesen) felvetette, hogy a megcélzott vevőkört hatékonyabb marketing eszközökkel jobban meg lehetne szólítani. Sajnos ettől függetlenül a videó gyatra, a motor viszont természetesen elfére a másik mellett a mélygarázsban..
PaulBird 2012.06.26 15:10:56
@Gixef: Nos, mivel én az első kommenetre gondoltam a reakciót (benézve, hogy a cikkíró is Dani volt éppen), így maradjunk annyiban, hogy neked a szövegértés látszólag valóban megy - megkövetlek, mert jóhogy -, nálam nem játékos a diszlexia, viszont a videó attól még sajnos nem lesz jobb.. ;)
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
PaulBird 2012.05.30 10:57:52
@M. Péter: Felesleges összeesküvés elméletet társítani a dologhoz, a képlet ennél - jó eséllyel - jóval egyszerűbb. Sok olyan projectet láttam már a nagyvállalati szegmensben is, ahol a szimpla hozzánemértés végett derült ki a végén, hogy teljesen hibás koncepció mentén sikerült egy félig működő produktumot kiizzadni, nem kevés pénzt és emberi erőforrás belepumpálva. Túl sokat is.

"Ha valami kötelező, akkor miért nem mondjuk egy ingyenes linux/firefox kombináció amelyet bárki letölthet, és akár cd-ről is megy? Közben meg a chrome már megelőzte az IE-t, nem is az IE a legnépszerűbb böngésző. "

Hjah, bárki letöltheti, csak Mucika az adóügyön sokkot kap, ha nem a megszokott operációs rendszerével fut össze a reggeli értekezlet után - egyelőre még náluk is a win a legelterjedtebb vállalati/home desktop OS, ennyi. És ahogy korábban is említettem volt, jópár ingyenes megoldása van ennek a problémának is, próbaverziót te is, bárki letölthet.

A felvetett probléma és a megoldás szempontjából szerintem a lényeg: született egy megkérdőjelezhető döntés alapján egy webapp, ami olyan, amilyen. Viszont ezt a 0 ráfordítás mellett, órák alatt megoldható problémát nem megugrani, hanem megvárni a büntetést, majd perre vinni.. Ez szimplán önérzet/hitvita/blfszság/nyerészkedés kérdése.
Egy-egy kávés-fahéjas, joghurtos-gránátalmás, szőlős-szőlőmagolajos, mézes-zabpelyhes és levendulás-kecsketejes, csalános-teafaolajos, kamillás-körömvirágos valamint rozmaringos szappanomat kértem fel, hogy álljanak modellt :), a fenti állítást bizonyítandó. Íme:..
Egészen pontosan a világ legmocskosabb hoteljei a Tripadvisor olvasóinak véleményei alapján, de több toplista (?) is készült, bennünket leginkább az ázsiai érdekelt most. Thaiföldnek jutott az a hírhedt dicsőség, hogy a tízes listában két helyet is el tudott csípni, sőt…..
PaulBird 2010.01.28 22:44:13
@kaffer: Egyetértek. "Szívében található a kiotói".. Jobb is, hogy hotelt nyitottak. Ilyen anatomiai tévhitekkel..