Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabopeet

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
szabopeet 2016.06.20 18:58:38
@container: Nagyon nehéz nem elfogultnak lenni. de basszameg, őt ezért fizetik... Messze a legrosszabb közvetítés volt az Eb-n, még Knézyt is alulmúlta.
Peet Knows It's up for grabs now! 2016.05.28 14:38:43
„Esküszöm, hogy soha nem látnak majd ehhez hasonlót!” – ordította bele az éterbe Martin Tyler miután 2012-ben Sergio Agüero az utolsó pillanatokban nyerte meg a bajnokságot a Manchester Citynek. Valóban nehéz elképzelni, hogy sor kerül még valaha egy ennyire kiélezett és szoros bajnoki…..
  "Ha szereted a futballt, szereted Rosickyt." (Arséne Wenger)Igen, hát itt megint csak sikerült fején találnia a szöget a franciának. De milyen játékos is volt valójában Mozart?Rosicky az a klasszikus futballista, aki miatt meg lehet szeretni ezt a sportot, aki miatt el…..
A 21. fordulót követően a Premier League tabelláját jobb gólkülönbségének köszönhetően 43 szerzett ponttal az Arsenal vezette a Leicester előtt, miközben a Tottenham a 4. helyen kullogott 36 begyűjtött egységgel. A 38. forduló lezárása után a tavaszt döntetlenekkel végigbukdácsolva befutott a…..
Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Adam Lallana, Luke Shaw, Calum Chambers. Nem nehéz kitalálni, hogy mi a közös a felsorolt játékosokban. Ők azok a jelenlegi angol válogatott labdarúgók, akikből a Southampton akadémiáján faragtak futballistát. Ráadásul még nem beszéltünk arról a Gareth Baleről,…..
Peet Knows Pochettino varázslata 2016.05.28 14:15:29
Tagadhatatlan, hogy a Premier League csapatai jelenleg nemzetközi színtéren válságos helyzetben vannak, ugyanakkor a liga talán még soha nem volt ennyire kompetitív és kiélezett, mint ebben a szezonban. Ezt egyrészt felírhatjuk annak a számlájára, hogy az olyan hagyományosan sikercsapatok, mint a…..