Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob At All

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Rob At All 2018.12.15 11:56:14
@Nerevaryne: Nálunk választási csalás nem volt, csak az hogy az Orbán által írt választási törvénybe bele van írva, hogy "a Fidesz nyer". Na persze nem ilyen nyilvánvalóan, hanem úgy hogy:
1. A szavazatok kb felével 2/3-ot kap. Ez azért fontos, mert így elég az ország politikailag tájékozatlanabb, kevésbé világlátott részét kell csak megcélozni. Az ország értelmisége pl. képviselet nélkül maradt.
1b. A hamis hírkeltés a demokrácia alapjait kezdi ki: ugyanis ahhoz, hogy döntést tudj hozni információra van szükséged, ha magát az információt hamisítják, te nem tudsz élni a jogaiddal. Még szerencse, hogy ebben az országban a kommunistáknak sem sikerült az orszgot hülyére vennie hosszú távon, ennek a csapatnak sem fog.
2. Átszabták a választási törvényben a választási kerületeket, hogy a túloldalt aprózzák.
2b. Az ÁSZ-szal, azaz a költségvetésükkel tartják sakkban
3. Trójai falovakkal építették tele az ellenzéket, hogy a nyilvánvalóan nyertes kerületeket elbukják (ld Budapest LMP szégyenkerületek).
4. Ki tudja, hogy az erdélyiek, akiket ide nyilvánvalóan szervezetten hoztak szavazni hányszor szavaztak?
5. Hogy ki az adócsaló, azt néhány napja ugyancsak Orbán mondja meg: a hozzá hű közig. bíróságokhoz csatolták az adóügyeket is.

A probléma az, hogy mivel lebontották a demokrácia intézményrendszerét, ezért semmilyen lehetőséged nem lesz arra, hogy leváltsd a béna vezetőket, még akkor se, ha nyilvánvalóan bénák, mert a törvény itthon: Orbán Viktor.