Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokale

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten jelenti be nagy debreceni bővítését a Wizz Air. Sajtótájékoztatóra szóló meghívóból nem illik cikket írni, de nem mindenki gondolja így, a Délhírnél például most is annyira örültek, hogy nagy bejelentést ígérnek debreceni nagy emberek jelenlétében, hogy helyből világgá kürtölték: jön a…..
tokale 2018.05.14 10:44:44
@_e30st_: Nemrég repültem Berlinbe (oda vissza) és tele volt a gép
"Aliter in theoria, aliter in praxi." (Horatius) Más az elmélet, más a gyakorlat. Avagy bevezetem a témához illő a memoritert mindenki szellemi gyarapodása céljából a blogra, ha már az egyik nyelvvizsgám a latin. Általános gondolatok Eme blogposzt nem tér ki olyan anomáliákra majd, amelyben a…..
Néhány igen szép fotót találtam a flickriver-en tegnap. Egy részükről tudható, hogy 1976-ban készültek. és egy nyugatnémet turistacsalád fotói. A beszkennelt polaroid képek készítője ismeretlen (nekem azok tetszenek igazán, kicsit igyekeztem feljavítani a megfakult színeit is). Kérlek benneteket,…..
tokale 2016.06.02 15:22:36
@Lootza: A 11 kép, Szentendre, a Korona étterem hátsó udvarának bejárata, háttérben a kis sikátor közvetlenül a Fő térre nyílik.