Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jani Begónia (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megirigyelve ergé, illetve egyikünk druszája, Kittenberger Kálmán kalandjait, magunk is rövid körutazásra indultunk. Az egészen egzotikus és veszélyes táj: Budapest szíve. Akadt látnivaló bőven, itt csak egy szerény csokorra valót nyújtunk át a kedves Olvasóknak.  A…..
Jani Begónia (törölt) 2008.05.21 15:46:52
A március 9-i népszavazáson tapasztalt szokatlanul magas részvételi arány és az ellenzék által aratott győzelem nagysága sem tudja elcsitítani a népszavazás valódi értelméről szóló vitákat. Egyrészt adja magát a szimpla magyarázat, mely szerint az igennel szavazó mintegy 3…..
Jani Begónia (törölt) 2008.04.01 08:37:52
HP, nekem nem kell válaszolnod. Ha lett volna megjegyzésem feléd, akkor jelzem, hogy előzményeztem.

A rendszerváltozás után azonnal az SZDSZ ragadta magához a hatalmat. Noha a bárgyú Antall és bandája azt hitte, ők a janik, valójában csak a formális hatalom volt az övék, az informális a libsiké. Az 1994-es választások során a szadesz "pálfordulása" csak néhány bárgyú balféknek volt pálfordulás. A rendszerváltás egyetlen független jobboldali kormánya az Orbán-kormány volt. Az összes többi időszak a szadesz zsarolás-korszakának egy-egy fejezete volt. Azaz a jobboldal 4 évig volt uralmon informálisan.
Van egy műsor az Echo-n, ami arról szól, hogyan vágta zsebre a szadesz az MDF-et a rendszerváltáskor. Hogyan akadályozták meg a felelősségre vonásra való törekvéseket, gondolok itt a különböző törvényjavaslatokra. Akkor még a háttérből irányítottak, és így nyírták ki az MDF-et. 94 óta pedig nyíltan folytatják a zsarolás politikáját, egészen mostanáig eredményesen. A szadesz vitte keresztül, a demokráciát letiporva, hogy a múlt bűnözői büntetlenek maradjanak, és hatalmukat átmenthessék. Az eredmény ismert.

Ugyan semmi közöm hozzá, és nem is baj, hogy szem előtt vannak, de nem értem, egy konzervatív blogon hogyan születhetnek ortodox bolsevista érzületű, szellemiségű posztok. Biztos, hogy szükség van ilyesmire? Nem ezek rombolják a blog színvonalát, jobban, mint a - vagy létező, vagy nem létező - trollok? Hozzáteszem, a Fidesz pont ilyen nagyvonalú volt velük regnálása idején. Hagyták, hogy mindenütt hallathassák veszett csaholásukat, meg is lett az eredménye.