Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ökofalu designer2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második álláskereső suli is jól sikerült, ezúton küldöm köszönetem a Jól-Lét Alapítványnak és a résztvevőknek. A jólsikerültség alatt azt is értem, hogy őszintén el merték mondani a résztvevők az álláskeresési problémáikat – és nők lévén – ez többnyire a…..
ökofalu designer2 2016.05.28 19:23:06
@Szubrina: Ne is törődj vele hogy megfogalmaztam egy jól használható fél perces megoldást a bejegyzésben felvetett problémára, amit utána a hülye fajtád miatt töröltem, pedig ki tudja hány nő vehette volna hasznát és most a sötét, sértődött semmirekellő fajtád miatt kell nélkülözniük, mert te minden alap, tény és észérv hiányában is inkább sértegetsz. Remélem az ő köszönetükre is ilyen stílusban reagálsz majd. Idióta.
ökofalu designer2 2016.05.28 19:28:52
@Szubrina: Nem is rólad beszéltem, hanem azokról a nőkről akik megérdemlik és hasznát vennék!
ökofalu designer2 2016.05.28 19:38:39
@Szubrina: Nem mindenki akar éhen dögleni mint te, ellenben neked köszönhetően elestek egy jó tipptől. Nem vezetek én senkit sehova. Itt legalábbis.

Ez a téma kimerült. Írj a másik blogba ha böfögnivalód van.
Az álláskeresés során látott munkáltatói törvénysértések a diszkrimináló álláshirdetésekkel kezdődnek, és ha esetleg mégis odajutsz, hogy konkrét, szerződéses állásajánlatot kapsz, még mindig érhetnek meglepetések. Ezek azok az alkuk, amiket úgy tálalnak, hogy megoldjuk okosba’, de valójában ezekkel…..
ökofalu designer2 2016.05.27 19:09:44
@Szubrina: Amúgy én szívesen alkalmaználak, épp alkalmazottat keresek egy ökofalu projekthez, lenne kedved? Csak napi 8 óra fenti kívánságod szerint, sőt, legyen 6, mivel nő vagy, ez neked JÁÁR!
Értesz vmihez? Végzettséged van? Beszélsz vmi nyelven? Ja, nem.. hát akkor.. áhh, semmi gond, te nő vagy, akkor is JÁÁÁÁR hiszen kvóta van!!!
ökofalu designer2 2016.05.28 18:25:47
@Szubrina: Nem vagyok én rosszindulatú, épp ellenkezőleg, de a magadfajta segghülye élősködőket, akik még meg is akarják magyarázni milyen okosak, utálom zsigerből. Egyébként nyugodt vagyok.
Küldtem nekik szép képernyőmentéseket, és van hosszú hónapokra backup, szval aggódj csak nyugodtan. Jár ez neked.

Tehát a fodrász nem létszükség.. aha.. pedig ha jól emlékszem pont azt ecsetelted, milyen sokba kerül ez a nőknek.. Márpedig jól emlékszem.. megint önellentmondásba keveredtél, de már megszoktuk.

Meg lehet magyarázni a 10 éves gyereknek (már amelyiknek), csak épp sokra nem megy vele, ha a környezetének a 80%-a pont nem ezeket az elveket vallja. Hagyjuk is, ezek messze meghaladják a képességeidet, kár volt felhozni.

Ha meg a nagy hazaszeretet miatt szándékosan maradsz itthon, akkor leszel szíves befogni a pofád és nem picsogni hogy ez rossz, az rossz, te választottad.

Külön remélem hogy az új főnököd hamarosan megtalálja a beteg bdsm bohóc blogodat és mehetsz újra munkanélkülinek, esetleg még előtte kapsz tőle egy hintőporos seggbebaszást. Ha magától nem találja, majd én segítek neki ;)