Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyunk_oszintek

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..
legyunk_oszintek 2008.03.31 08:45:15
Itt a legnagyobb baj, hogy az egyébként nagyszerű bűvészeket kilóra vették meg, akik hajlandóak voltak beállni ebbe a "különös képesség" hazugságba.
Kicsit megpörgettem a netet, hogy kik ezek, akiket mutogatnak nekünk...
A Mátrixos Lui néhány hete még a Mágus volt a neten, színpadi showval haknizott (
209.85.129.104/search?q=cache:r55Sga5X4kQJ:www.luimagic.hu/kartya.php+lui+b%C5%B1v%C3%A9sz+m%C3%A1gus&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu), a Danny Blue nevű meg még DVD melléklettel is illúziót rombolt (A Tökéletes Trükk). A kedvencem az a Molnár Gergely, aki meg nemcsak hogy a Bűvész Szövetség (vagy mi) elnöke, de Vágóval párhuzamosan a Tényeket Tisztelő Társaság és a Szkeptikusok egyik alapítója is - amúgy meg 30 éve Mr. Jupiter néven amolyan régimódi bűvész.

A legfájóbb pont azonban a TV2-s listán az a Nagy Molnár Dávid, aki világbajnok bűvész, meg a KultMinisztérium Nívódíjas bűvésze.

Az ifjú titánok detto, csak még annyira hamvasak, hogy beszélni sincs még miről.

A BAJ?

Az, hogy a színészt nem akarom leráncigálni a színpadról, hogy "nem is haltál meg", ha összeesett, ahogy a bűvésznek is elfogadom, hogy becsapja a szemem. Gyakorolnak mindketten állandóan, hogy képesek legyenek rá.

A TV2-s kampány azonban különös képességű embereket mond... nevetségesen gyenge misztikus háttértörténeteket gyárt, ami azt engedi hinni, hogy ezek az emberek valóban rendelkeznek vmilyen természetfeletti képességgel.

A KAMU VÉDELMÉBEN pedig minden bűvészekkel foglalkozó oldalról törölték a fiúkat. A fiúk saját oldalaikkal együtt. Érdemes a webarchívumban lévő oldalakat és a jelent megnézni: davidmagic.hu (ma üres), pár hónapja még a nívódíj képe is rajta, de csak üssd be a YouTube-on, hogy "bűvész" és még a Lui nevű "különleges képességű" ember lottósorsolás reklámspotját is megkapod, amiben "véletlenül" nyuszival trükközik. Vagy Molnár Gergely mutatja be a parafenomének leleplezését...(buvesz.blog.hu/2008/02/23/molnar_gergely_budapesti_szkeptikus_konferencia_2008) lol!

EZ HAZUGSÁG - ezek a fiúk bűvészek, olyan díszeletek között, amiben rutintalanul mozognak. Sajnos kilóra megvéve. Semmi különleges - csak a szokásos hazugság, magyar módra alacsony színvonalon utánozva az eredetit.