Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strifler Anita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következőkben Strifler Anita, DXN üzletépítő, kávé és MLM blogger mesél magáról, aki elmondása szerint megtalálta az introvertáltaknak való tökéletes munkát. Mivel én is hasonló online munkakörben tevékenykedem, ezért egyet is értek vele. Az ilyen közegekben nagyon otthon érezzük magunkat.   1.…..
Strifler Anita 2016.10.03 19:36:46
@firg_firg: Abszolút szívesen vagyok egyedül, hiszen ekkor tudok a leginkább feltöltődni. De azért egy lakatlan szigeten nem szívesen időznék sokáig. :)
Strifler Anita 2016.10.03 15:35:04
@firg_firg: Vettem a célzást. :) De Stifler mamájának a nevében nincsen "r". Az enyémben van. :)
Ebben a formában igaz, amit írsz, hogy az nem feltétlenül introvertált tulajdonság, ha nehezen veszem fel a fonalat és túltervezek. De, ha a tervbe valami becsúszik, akkor képes vagyok olykor meghátrálni és visszahúzódni a "vackomba". Ez viszont már introvertált tulajdonság.
Strifler Anita 2016.10.03 19:36:34
@Advanced Flight: Annyit járj társaságba, amennyit kedved van. Túl rövid az élet ahhoz, hogy folyton másoknak feleljünk meg. Ha megvan a belső béke, meglesz a külső is. Én is most kezdek csak rájönni erre. És sokkal jobb így. :)
Itt találtam a cikket. Érdekes kis válagotás. Hát azért ha tele a busz, az nem túl nagy gond. Pláne annak aki sokat buszozik. Ha tele van ismerősökkel, akik mind beszélgetni akarnak a semmiről, az már lehet : ) És a liftezést is ki lehet bírni, mivel ilyenkor mások is csak néznek előre a…..
Régóta terjeng a hálón az elképzelés, miszerint szavainkkal megváltoztathatjuk a víz szerkezetét. Pontosabban a víz molekuláris szerkezete más mintázatot mutat fagyás után attól függően, hogy milyen érzelmi töltettel rendelkező szó volt a közelében. Például, ha a „szeretlek” szót ragasztjuk egy…..