Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbii Bihaly

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel egy rostokban gazdag, finom, és egészséges reggeli készûlt nálunk. Persze glutén -és laktózmentes alapanyagokból. Végtelenül egyszerű az elkészítése, és mégis nagyon kiadós reggeliben lehet részünk. Adag: 2 fő Ár: 400 Ft Elkészítési idő : Ha korán kelünk, akkor egy óra is elég neki, én…..
dietmaffia Ezért Kávézz! 2016.07.07 13:24:53
A napokban került elém egy cikk, amiben azt tárgyalják, hogy milyen egészséges reggelikkel lehet helyettesíteni a kávét. Legalábbis annak éberitő hatását mi mással lehet kiváltani. Ezek nagyrészt zabos, bogyós-gyümölcsös reggelik. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én - az inzulinrezisztenciám…..
Kicsit kiborultam a harmadik hét végére. Persze számítottam rá már az elején, hogy lesznek pontok, ahol összeomlok. Semmi baj, fejet fel és menni kell tovább! 1. Probléma: Nem sikerült tartani a diétát. Folyamatosan éhesnek érzem magam, állandóan megkívánok valamit, amit nem kéne ennem. És nem…..
Ez nem egy egyszerű téma, mert nehéz emberi nyelven megfogalmazni, de megpróbálom! A lényeg, hogy nem mindegy milyen szénhidrátot és mennyit eszünk egy nap. Az átlagos ember napi szükséglete 300 g szénhidrát. A cukorbetegé 180 g, egy fogyókúrázóé pedig jó, ha még kevesebb. (Ez persze nem jelenti…..
Alapvetően a gluténérzékenység (cöliákia) egy ételcsoportra való érzékenység. A beteg szervezete nem tudja megfelelően feldolgozni a glutén nevezetű fehérjét. Tünetei: haspuffadás, hasmenés, étvágytalanság, fogyás és hányás. A gluténérzékeny embernek szigorúan tilos búzából, rozsból, árpából vagy…..
Metabolikus Szindróma Az előző bejegyzésben említettem ezt. Nincs egységes definíciója. Örökletes hajlam alapján, de a helytelen életmóddal is kialakulhat. Ez történik: sörhas szerű hízás - ez férfiaknál cukorbetegség vagy magasvérnyomás kialakulásához vezet, nőknél trombózis, embólia…..
dietmaffia Az első edzés után 2016.05.31 11:09:01
Szóval az van, hogy mozgás nélkül nincs fogyás. Ez van. Erre rápacsáltunk. Tehát nincs más választásunk, mint felkelni és elkezdeni mozogni. Hogy miért? Na ja... igen.. nekem is pont elég mozgás két körben behozni az ebédet a konyhából a szobámba, hogy a Netflix előtt ehessem a kedvenc fogásomat. Én…..
A diétát, mint fogalmat sokszor rosszul használjuk, értelmezzük. Gyakran keverjük össze a fogyókúrával, pedig nem minden esetben jelent a diéta fogyókúrás étrendet. Diéta = Szabályozott Étrend. Diétáról beszélünk, ha valaki ideiglenesen, vagy tartósan mellőz bizonyos ételeket, ételcsoportokat…..